שיניים צהובות..

azee-K

New member
שיניים צהובות..

יש לי בעיה עם השיניים- השיניים שלי צהובות-לא בטירוף אבל יש גוון של צהוב.. אני מצחצח 2 ביום בבוקר איך שאני מתעורר(רק אחרי זה אוכל) ובלילה ממש ליפני שאני הולך לישון אני שואל-מה אני לריך או אסור לי לאכול לצחצח בבוקר אחרי ארוחה או שזה לא משנה...וכאלה(אני לא מעשן ולא שותה קפה-סיגריות אולי לפעמים ממש פעם ב..) תודה!

bruceee

New member
לא תמיד יש באפשרותך לעשות משהו

אולי זה עניין של גנים, פשוט זה הגוון של השיניים שלך שירשת מההורים שלך ואי אפשר להלבין את זה

לדעתי עדיף לצחצחשיניים אחרי האוכל

ולא לפני ולהשתמשבמישחת שיניים להברקת השיניים.אם זה משהו רציני אז

לך חמוד

לפי מיטב ידיעתי רופא שיניים ממליץ לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה,,,,, ויש גם משחות שמלבינות שיניים שאתה יכול לנסות, ואם בכל זאת ז העדיין מטריד אותך תמיד תוכל להתייעץ על זה עם רופא שיניים.... חוקרת

azee-K

New member
תודה לכולם על ההצעות והעצות

משאני אעשה זה לציצי אחרי הארוחות(כל ארוחה-3-4 פעמים ביום) ואם זה לא עוזר אז אני אפנה לרופא..

נראה לי

צחצוח קפדני עוזר לשמור על שיניים לבנות אך לא מלבין אותם לפי דעתי וזה מה שאני עשיתי... תלך לשיננית שתעשה לך הלבנת שיניים ואח"כ תמשיך לצחצח בקפדנות יתרה כדי שהשיניים ישמרו על הגוון הלבן שלהם

ערפדונת

New member
אה

ראשית כל אני מעוניינת לדעת בן כמה אתה? שכנראה זו בעיה שבאה עם הגיל וכך גם חולפת... שנית - ניסית לצחצך שיניים בצהריים?

azee-K

New member
בה

אניבו אלמוות ואני כל כך זקן שאני כבר לא זוכר את גיל המופרז.. סתם-אני בן 14 והיום בדיוק התחלתי לצחצח שינים בצהריים,אב ליפני זה לא ניסיתי...

ערפדונת

New member
:)

תנסה ככה שבוע או יותר ותראה תוצאות ! אם זה ימשך תלך לרופא כי נראה לי שזו סתם בעיה שחולפת עם הגיל

למעלה