שיניתי את החתימה לכבוד הסרט החדש

green lantern

New member
ואם כבר הדעה חדשה...

תוצאות הסקר- 6 42% אקס-מן 0 0% ארבעת המופלאים 0 0% האלק האיום 1 7% איירון מן 6 42% ספיידרמן 0 0% ספיידרמן ללא גבולות 0 0% פורייקט אקס 0 0% אני לא צופה בסדרות מבוססת קומיקס... זה ילדותי 1 7% אני אוהב את כולן... 14 : סה"כ קולות רק אני אוהב את כולם
הרוב אוהבים את ספיידרמן ואקס מן כנראה כי הם היו יותר נגישים כשהיינו קטנים.. הם שודרו בערוץ 2 ו1

לא מדוייק, או יותר נכון, מוטה.

תלוי כשמי מאיתנו היה קטן. כשאני הייתי קטן, היה רק ערוץ אחד, ואם היתה לך אנטנה מיוחדת, יכולת לקלוט לבנון ושם לראות את ספיידי או את הענק. X-men עוד לא שודרו אז.

נו טוב... אני עוד זוכר את

המיקרונאוטס... יש לי אפילו חוברת או שתיים שלהם... סידרה מטופשת במבט לאחור... זוכרים את ארבעת המופלאים המקורי? עכשיו כשאני חושב על זה, דווקא היה אז X-men בלבנון. וגם ארבעת המופלאים.

ה-X-men של אז

היו רק אייסמן, ביסט, ליידי מארבל ועוד מישהו... לא נראה לי שצייקלופ, אבל אולי כן. היו עוד כמה קבוצות שהמציאו אז. והיתה גם סדרה מצויירת על ספיידרוומן. ממש סדרה מטופשת. הסיפור שלה ושל פיטר זהים לחלוטין... היה אז קטע כזה של ליצור לכל גיבור את הגירסא הנשית שלו, ראו ערך She hulk, Spiderwomen ועוד כמה דברים בסגנון שקמו אז. גם היום אפשר לראות מגמה כזו, רק שהיום הן "ירשו" את זה מאבא´לה... ראו ערך Wild thing הבת של וולברין, מאי פארקר, הבת של ספיידי, פליסיה הארדי, הבת של החתולה השחורה המקורית (לא רלוונטי בעצם... שתיהן נשים והיא לא ירשה את זה, אלא למדה ממנה... אופס...). רוב הסדרות שנעשו על הבסיס של גרסא נשית למודל גברי היו די מטופשות (שכחתי את נמוריטה, בת הדודה של נמור). ספיידרגירל דווקא סבירה באופן יחסי, למרות שמשום מה בוחרים להתמקד לאחרונה יותר בפיטר מאשר בה עצמה. משום מה נזכרתי בסדרות של Amalgam. מישהו קרא?

Deathatred

New member
ספיידרוומן וסופרגירל

היו סדרות אידיוטיות וחסרות השראה. באטגירל (ברברה גורדון) סתם נדחפת וגם רובין מיותר.

The Flash

New member
הייתה סידרה אמיתי של ספיידרמן!

LIVE!! ראיתי את הפתיח! זה היה בשנות השישים או השבעים מישהו שמע/ראה את זה?

סידרה זוועתית

בזמנו (תחילת האייטיז) היה נורא פופולארי לקחת את שני פרקי הפתיחה שלה בוידאו- וזו הייתה איומה ונוראה. כמה שפחות לדבר עליה, ככה עדיף.

watcher

New member
האקס-מן

בתקופה ההיא היה אך ורק פרק אחד של האקס-מן, שהיה הפיילוט לסידרה שמעולם לא הופקה. אני זוכר שהיו שם וולברין, דאזלר, קולוסוס ונדמה לי שסייקלופס. אולי גם סטורם. בנוסף, היו לאקס-מן הופעות אורח בסדרות אחרות כמו Spider-man & His Amazing Friends, בכיכובם של ספיידי, אייס-מן ופיירסטאר. סדרה שמאוד אהבתי. Amalgam היה רעיון מאוד נחמד. Lobo the Duck היה רעיון גאוני...

ויאגרה

New member
המיקרונאוטס

סידרה חדשה בכיכובם של המיקרונאוטס, שהיו בבעלות מארוול ועברו לאימאג´ (מלבד שתיים מהדמויות, שמשום מה מארוול השאירה לעצמה) יצאה לאור לפני כמה שבועות, אם אני לא טועה. הביקורות, עד כה, די קוטלות.

The Flash

New member
טוב תראה..

לא היה ארבעת המופלאים כל כך בארץ והיה גם "הנוקמים(AVENGERS) שראיתי את הפרק הראשון, נחמד אבל ספיידרמן היה הכי טוב אקס מן ואקס מן אבולושן גם טובים ספיידרמן ללא גבולות הרס את המוניטין של ספיידי זה היה גרוע חוץ מפרק אחד בו ספיידי חזר לסימביוט שלו לכמה דקות

ויאגרה

New member
אמממ....

הסיסמה שאליה אתה מתכוון היא כזו - With great power must also come great responsibility

למעלה