שיניתי את התזונה שלי

doshidoshoo

New member
שיניתי את התזונה שלי

ובהתאם ירדתי במשקל. אני עדיין במשקל יתר, רק קצת פחות (-14). אז רואים שינוי אבל הכרס עדיין קיימת וחוץ מהמספר אני לא מרגישה הבדל פיזי אמיתי.
צריך "לעצב מחדש" את הבטן ולהרגיע את הזרועות.
הקטע הוא שאני עדיין מתביישת ללכת למכון כושר וחסרת תקציב למאמן.
אז קודם כל מה עלי לעשות באופן כללי? ובאופן ספציפי יש משהו שאפשר לעשות לבד? לעשות הליכות? כפיפות? אני מעוניינת בדברים סבירים כי אני לא נוטה לעשות ספורט ואני לא רוצה לאמץ את הגוף שלי יותר מדי כשאני במשקל עודף ולא יכולה ממש להרשות לעצמי ליווי מקצועי.
תודה רבה.

sfugbsif

New member
תשובה.

יש לך בגוף X שומן ו Y שריר.
במצב ההתחלתי שלך לא היית מרוצה מה X ולכן עשית דיאטה... עכשיו יש לך נניח בגוף X-14 שומן ו Y שריר (למרות שזה לא ממש נכון אבל לצורך הדוגמא) ואת עדיין לא מרוצה מהתוצאה כי עדיין רואים כרס. מנגד, אין לך גם ממש לאן לרדת יותר כי את קרובה לסף העליון של תת משקל או כל סיבה אחרת...
&nbsp
אז מה הפתרון?
צריך להעלות את Y, אחרי שתעלי את Y... את תוכלי להתחיל שוב דיאטה ואז את תוכלי להוריד מ X הרבה יותר.
&nbsp
לפעמים כדי להגיע לתוצאה הרצויה צריך לעשות כמה תקופות של ירידה בשומן -> עליה בשריר -> ירידה בשומן -> עליה בשריר.
&nbsp
את יכולה למשל לראות באינטרנט תמונות של נשים באותו המשקל שנראות שונה לחלוטין... כל ההבדל בינהם זה היחס בין השומן לשריר... ואת היחס הזה אפשר לשנות רק עם תקופות של עליה-ירידה בצורה נכונה.
&nbsp
הבעיה אצל נשים זה שהן מפחדות להראות שריריות, והן לא מבינות שזה פשוט לא יכול לקרות. כדי שזה יקרה צריך שהאישה תרצה להיות שרירית כי צריך לעשות הרבה מאוד דברים בשביל להגיע לזה... זה לא קורה ככה סתם ואין סיכוי שזה יקרה בצורה לא מודעת.

ספורט. צריך לעשות ספורט.

תתחילי בפעילות שאת אוהבת. טיול ביער, הליכה על חוף ים, אופניים, או אפילו אופני כושר בחדר כושר מול טלויזיה קטנה. העיקר שתהני מהפעילות כי אם את לא נהנית את לא תעשי.
כדי לקבל מראה חטוב יותר את צריכה להוסיף תרגילי כח, זה מה שבונה שריר. זה יכול להיות בחדר כושר, מדריך יבנה לך תוכנית ואמור להראות לך איך לעשות נכון את התרגילים שהוא נותן לך. או זה יכול להיות בבית, נגד משקל גוף. סקוואט, לאנג', שכיבות שמיכה, תרגילי בטן, פלאנק. אם את לא מכירה את יכולה לקבל הדגמה באינטרנט. כמעט כל העיריות עכשיו גם מעמידים לרשות הציבור מתקני כושר בפארקים, בספורטקים, ובטיילות.
מהמצב שאת נמצאת בו עכשיו העיקר שתתחילי לעשות. כל דבר יתרום, גם למראה שלך וגם להרגשה שלך. להיות פעילה מרגיש טוב.
בהצלחה

למעלה