פיית שיניים
שנפלה לי השן הראשונה קיבלתי במתנה קלטת מספרת של סינדרלה. אלכס אנסקי הקריא. צד אחד היה סיפור, והצד השני היה סיפור עם הפעלה. שעות על גבי שעות ישבתי עם הטייפ ושמעתי את הסיפור, ושיחקתי בהפעלה. כל החברות שלי קיבלו כסף, והן קנו לעצמן כל מיני שטויות, אבל לי הייתה את הקלטת שנים רבות, עד שהיא נעלמה יום אחד...... ההשפעה של המתנה המיוחדת עלי היתה ענקית, הרגשתי מאוד מיוחדת, כי המתנה שלי נשארה המון זמן, וידעתי שיהיו לי ילדים אני אעשה אותו הדבר.
האם הילדים מאמינים בפיית השיניים? עד איזה גיל? בת רבע לשבע, מאמינה מאוד בפיית שיניים. מקווה שהיא לא תפסיק להאמין לעולם.
מה הפיה מביאה לילדים: כסף? מתנות? רק מתנות. לשן הראשונה הפיה נתנה שרשרת עם תיליון, ועל כל שן שנופלת אוספים עוד תיליון. בנתיים יש לה 4 תיליונים. היא קצת השתכללה והתחילה להתכתב עם הפיה, וביקשה במקום עוד תיליון לקבל צמיד עם תיליון....
האם אתם משאירים פתק בשם הפיה לילדים? אחרי השן הראשונה היא קיבלה מכתב מהפיה. פעם אחת היא גם כתבה לה 2 מכתבים, והפיה תמיד עונה. הבת שלי החליטה שאת השן הראשונה מביאה מלכת הפיות, אבל יש לה המון שליחים (יש גם פיות שיניים שהם בנים) שהמלכה שולחת לפי העדפות של הילד, ובגלל שהבת שלי אוהבת תכשיטים, לפיה שלה קוראים ג'ול.
האם לכם היתה פית שיניים בתור ילדים. הייתה. אני לא זוכרת מתי הבנתי שזו אימא שלי, ולא זוכרת אם קיבלתי עוד מתנות מלבד זאת שציינתי למעלה.