שיעול "די חזק" יבש וכבד

zvika23

New member
שיעול "די חזק" יבש וכבד

כבר מעל לשבוע מאז שחזרתי מתאילנד ואני לא יודע אם יש ממש קשר אני סובל משיעול יבש "קליל" יחסית, אבל בימים האחרונים זה מחמיר, תדירות השיעול היא מגיעה למצב שכל איזה דקה בערך אני משתעל, זה הרגשה כמו של מעין חנק כזה. אבל ביומיים האחרונים זה פשוט נורא כל חצי דקה אני משתעל וזה ממש אוהב ומעיק. הלכתי לרופא וקיבלתי מספר תרופות אבל זה לא עוזר, בנוסף אני כבר כמעט שבוע כבר על תה עם דבש ולימון אבל זה לא עוזר. מה אני צריך לקחת כדי להפסיק את השיעול המעצבן? תודה

דליה51

New member
../images/Emo39.gif למשתעל

אנני יודעת כתוצאה ממה השעול שלך. אך מאוד ומומלץ לנסות מיץ של בצל + דבש וזה חביבי עובד. וכך עושים: מרסקים בצל ומערבבים עם דבש מניחים במסננת עד שכל הרוטב נוזל לוקחים במשך היום כ-3 פעמים כל פעם כף. לבריאות והחלמה.

I Was Hoping

New member
בזכות הפורום הזה - אין שיעול!

בזכות תה מרווה, וסוכריות מרווה של RICOLA (מוכרים בסופר פארם!. זאת תרופה של קסם!

כן, כדאי להתחיל לשתות כל יום ליטר

חילןטת מרווה וטימין מומתקים בדבש. בהנחה שחזרת מתאילנד עם איזה "נגי" שהתלבש לך על מערכת הנשימה-יש סיכוי טוב שהמרווה תחטא את מערכת הדם והטימין יעזור לשיעול-זה בטוח. כמויות-חישוב של 2 כפיות עשב מרפא לכל כוס רגילה. גם עיסוי בית החזה והגב יכול לעזור. ואינהלציות. אבל שמנים שבאמת יעזרו למצב כזה אילו שמנים שרק ארומתרפיסט מוסמך למהול.

מורגי

New member
נצל"ש../images/Emo39.gif

זה נכון שכשדבש בא במגע עם חום, למשל בתוך תה חם או חליטה אחרת הוא מאבד מתכונותיו הטובות?

אין לזה תשובה חד משמעית

בגלל שטווח האיכות של הדבש הוא נרחב למדי. מה שבטוח זה שכמו כל חומר אחר שמבוסס ברובו על גלוקוז ופרוקטוז-הדבש לא נשאר במצבו האופטימלי כשמכניסים אותו למים רותחים. השימוש בדבש בתוך חליטות לשתייה נעשה יותר מהסיבה שסוכר פוגע בפעילות צמחי המרפא. המצב הרצוי הוא לשתות חליטות כאילו בלי שום המתקה. בפועל, זה בדרך כלל מגעיל
במיוחד עם ילדים.

iditush11

New member
כמו שאחרים אמרו לך כאן חליטת מרווה

יכולה לפתור את השיעול המגעיל הזה, במידה ומדובר בשיעול יבש בלי ליחה מומלץ גם למצוץ סוכריות ליקריץ או להכין חליטה מצמח הטלייה שעוזרת בדיוק לבעיה הזאתיץ לשיעול רטוב (עם ליחה) מומלץ לשתות חליטות צמחים - קורנית, טימין, אקליפטוס ושומר. תרגיש טוב.

קורנית/טימין טוב מאד לשיעול יבש

ואגב, יש להומגליל את סירופ הדרוז טוקס על בסיס דרוזרה וסמבוק שחור שהוא מעולללללללללללה לשיעול,כולל יבש. וגם, דיקור סיני.

iditush11

New member
הקורנית והטימין טובים לשני סוגי השי

השיעול - הרטוב , ליחתי, והיבש כמובן. וטוב שציינת את הסמבוק השחור זאת תרופת פלא לשיעולים. ניתן לרכוש סמבוק שחור בכל צורותיו - סירופים וסוכריות גם בחנויות טבע.

למעלה