שיעול וכאבים בחזה

siziphus

Active member
שיעול וכאבים בחזה

ביום ד' שעבר התעוררתי בלילה עם כאבי גרון חזקים מאד. הרופאה אמרה לי ביום שלאחר מכן שזה כנראה זיהום בגרון, נתנה לי מוקסיפן וסולבקס ואמרה שהכל בסדר. עם הימים כאב הגרון חלף, אולם השיעול התגבר מאד. בימים האחרונים אני משתעל כל היום עם ליחה. כבר כמעט שבוע אני לא ישן בלילות בגלל השיעול. יש לי כבר כאבים בחזה ובגב מרוב שיעול. וכל שיעול מהווה סבל רב. אני מרגיש גם כאילו הריאות חסומות לי. הנשימה נראית לי חלקית וכשאני מנסה לנשום עמוק אני לא מצליח. כאילו יש מחסום באמצע. אתמול הייתי שוב אצל רופא המשפחה והוא שלח אותי לצילום ריאות ברנטגן. התוצאות היו שהריאות נקיות כך שאין דלקת ריאות. המצב לא משתפר. אני כל הזמן משתעל ומרגיש כאילו הריאות חצי חסומות לי. אני לא מעשן. מה לעשות???! חיים

השיעול וכאבי גרון

קודם כל עלי להתנצל על איחור במתן התשובה - היו לי בעיות טכניות עם המחשב אני מקווה שאתה כבר מרגיש טוב - מה שאתה מתאר זה מחלה על רקע וירלי ובשביל זה מתן מוקסיפן לא עזר וטוב שצילום הריאות תקין אבל יכול להיות שהזיהום הוירלי החריף בעייה קודמת של רגישות יתר של דרכי הנשימה. אני ממליצה לגשת לרופא ריאות בכדי לבצע תיפקודי ריאות

siziphus

Active member
תודה על התגובה

הרופא שלי החליט שזו שעלת. לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקת דם והתשובות יהיו רק בסוף מאי. בינתיים הייתי על אנטיביוטיקה שבוע וחצי, ואני עם משאף אבקה פעמיים ביום. השיעול באמת נרגע אבל עדיין קיים.

למעלה