שיעול מתמשך

שיעול מתמשך

בוקר טוב, אני בשבוע 6 + 3 (עוד לא ראיתי דופק). מזה 5 ימים אני משתעלת מאוד מאוד חזק. בהתחלה הרופא לא רצה לתת לי כלום ואמרנו שננסה את התרופות הטבעיות לאחר שראה שכלום לא עוזר נתן לי סירופ להקלה. התחיל שיפור קל מאוד. האם יכול להגרם נזק לעובר בגלל השיעול? השרירים בבטן כבר תפוסים לי מרוב שיעול. אני נורא פוחדת שבגלל שזה התחלת ההריון ושהכל נורא עדין וקטן שאולי זה גורם נזק... תודה ויום טוב ושקט

האם חליטת עלי מרווה יכולה להזיק?

אחת מתרופות הסבתא זה לשתות הרבה חליטה של עלי מרווה. האם זה בסדר? כי נדמה לי שאסור לשתות הרבה תה עם נענע בהריון השאלה אם זה אותו הדבר עם מרווה... כמו כן, אני אוכלת המון דבש (דבש עם בצל, דבש עם לימון, חלב עם דבש, סתם דבש...)- זה לא מזיק, נכון?

../images/Emo18.gif לא לצרוך מרווה

יותר מסוכן מאשר נענע (שאותה אפשר לצרוך במינון סביר). הרווה מייבשת. דבש עם בצל מעולה. (וגם שאר השילובים שציינת).

תודה רבה

ברגע האחרון נזכרתי בכך שיכול להיות שזה אסור ובאמת נמנעתי מכך. אבל מהשיעול אני עדיין לא מצליחה להפטר....

עדיף שלא

אבל לא לחלוטין אסור, בטיפול אנקדוטלי ולא קבוע. (בכלל טיפות אף אינן דבר מומלץ לטיפול קבוע. פוגעות בריריות האף וממכרות). בכל מקרה, בהריון, לפני שימוש בתרופה,, כדאי להתייעץ עם רופא, רוקח או (הכי טוב) מכון טרטולוגי

למעלה