שיעול שלא מפסיק

mica35

New member
שיעול שלא מפסיק

אני כבר שבועיים לא מפסיקה להשתעל (ברמה של לא לישון חצי לילה, וקושי לעבוד כי לא עובדת ליד שולחן כל היום וקשה לי להיות רחוקה מכוס תה). זה מגיע למצב שאני מקיאה ליחה מרוב שיעול. חוץ מזה אני מרגישה מצויין אין לי חום ואפילו לא כואב לי הגרון (עד שאני הורגת אותו מרוב שיעול. זה ממש הגיעה למצב שאני מקיאה ליחה מרוב שיעול (הקאה ממש, אבל רק של ליחה). כבר הייתי פעמיים אצל רופא והסירופים שלהם לא עוזרים לכלום, הוא טוען שהראות שלי נקיות והגרון אפילו לא אדום אז זה בטח כלום. ניסיתי לשאוף אדים עם שמן אקליפטוס, לשתות מים שהושרו בהם דבלים, למרוח משחה סינית על הצואר והגרון. כלום לא עוזר! למישהוא יש עוד רעיונות?

ה מוזה

New member
מים עם דבלים ?

נשמע מעניין , מהיכן תרופת הסבתא הזו? בכל אופן הייתי ממליצה לך לבדוק שלא מדובר בשיעול שהוא תגובה אלרגית לדבר מה . להקלה על הליחה והשיעול מצרפת לך עוד עצות סבתות שעלו בעבר בפורום מקווה שלפחות אחת מהן תעזור לך
לשתות ליטר חלטית טימין ומרווה מומתקת בדבש מידי יום. עדיף רחוק מהאוכל. 2 כפיות מכל עשב מרפא. לעסות את בית החזה עם שמן אקליפטוס(לא בהריון!!!)- טיפה על כל כפית שמן שקדים/נשא.( הועלה בעבר ע"י רווינסרה )
תנסי לעשות אדים עם מלח..זה יכול לעזור יש אפשרת גם תה בבונג עם טיפה אבקת זנגויל!( הועלה ע"י רויהלה)
אם השיעול הוא עם ליחה - אז תנסי סירופ של בצל ודבש : את שמה בצלוחית קליפות בצל לסירוגין עם דבש , משאירה לכמה שעות, ואז לוקחת את הסירופ שנוצר.( הועלה ע"י 0 אור 0 )
במאמרים שכתבה עבורנו סמדי יש תרופות סבתא לשיעול מתכון לסירופ לשיעול ביתי מרוסיה משכנה שלי להרתיח מים 2 שיני שום 1 כף אורגנו[זה לא פיצה] למזוג לכוס להוסיף 1 כף דבש ולשתות.
לליחה וגרון ושיעול כדאי לליחה לאכול אגסים הם סופחי ליחה. ונדמה לי שהסבתות היו מורחות עראק על בית החזה
וכמובן , תה מרווה תרגישי טוב

למעלה