*שיעול* שרשור יומולדת לי...*שיעול*
M M e T u K o N e T New member 7/7/03 #3 מזל טבבב...../images/Emo9.gif שיהיה לך המון המון המון מזל טוב עד 159, הרבה אושר ועושר בחיים... . הרבה אהבה ושמחה ומצטערים...לא היית בלוח ארועים...
מזל טבבב...../images/Emo9.gif שיהיה לך המון המון המון מזל טוב עד 159, הרבה אושר ועושר בחיים... . הרבה אהבה ושמחה ומצטערים...לא היית בלוח ארועים...
O O Boy New member 8/7/03 #4 ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif מזל טוב!!! שתזכי לעוד הרבה שנים יפות וטובות, שתהני מהחיים, שתהיי בריאה ומאושרת - יותר מזה - לא צריך
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif מזל טוב!!! שתזכי לעוד הרבה שנים יפות וטובות, שתהני מהחיים, שתהיי בריאה ומאושרת - יותר מזה - לא צריך
S Saucy Girl New member 8/7/03 #5 מזל טוב עד 120../images/Emo70.gif שתזכי לאושר ועושר, והרבה בריאות והצלחה בחיים
I i l0ve u New member 8/7/03 #11 מזל טובבבבבבבב!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif המון המון המון מזל טוב עד 120!!! יום הולדת שמייחחחח!!! שיהיה לך תמיד חם בנשמה וקרררררנבל בלב! <אני אוהבת ת'משפט הזה חח..>
מזל טובבבבבבבב!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif המון המון המון מזל טוב עד 120!!! יום הולדת שמייחחחח!!! שיהיה לך תמיד חם בנשמה וקרררררנבל בלב! <אני אוהבת ת'משפט הזה חח..>
ס סמוראית New member 8/7/03 #12 ../images/Emo124.gifמזל טוב!!!../images/Emo124.gif באיחור.... אבל כמו שאומרים "מוטב מאוחר מאשר לעולם לא..." אז הרבה הרבה מזל טוב שתחיי עד 120 הרבה אושר ועושר בריאות ויושר .... זה הכי חשוב!!! LOVE U שני
../images/Emo124.gifמזל טוב!!!../images/Emo124.gif באיחור.... אבל כמו שאומרים "מוטב מאוחר מאשר לעולם לא..." אז הרבה הרבה מזל טוב שתחיי עד 120 הרבה אושר ועושר בריאות ויושר .... זה הכי חשוב!!! LOVE U שני