שיעול

שיעול ../images/Emo186.gif

אני בהריון ומשתעלת נורא. הרופאה המליצה אך ורק על תרופות סבתא. מישהו מכיר תרופת סבתא שיכולה לעזור לשיעול??? תודה

כן בטח

קורנית-בטוחה לשימוש בהריון מינוני חליטה. על קנקן-כמה ענפים. על ספל-2 כפיות. לחלוט במים רותחים ולהוסיף דבש(לא סוכר). לשתות כל יום. יש תכשיר טבעי בטוח להריון בשם דרוזטוקס. של הומגליל-מאד עוזר מנסיוני.

0 אור 0

New member
אם את לא רגישה לחלב

אז חלב חם עם דבש מאד מרגיע שיעול - אבל זה פתרון לשיעול יבש. אם השיעול הוא עם ליחה - אז תנסי סירופ של בצל ודבש : את שמה בצלוחית קליפות בצל לסירוגין עם דבש , משאירה לכמה שעות, ואז לוקחת את הסירופ שנוצר. וכמובן אדים עם עלי אקליפטוס, או עם שמן אתרי אקליפטוס.

הממ...מותר לי לתקן קצת?

בצל-לא כדאי להפריז בהריון(זה עוד חז'ל אמרו) שמן אתרי אקליפטוס-לא בהריון ולא עם פעוטות. עלול להעלות לחץ דם. אפשר לשים טיפה אחת של שמן אורן על כף שמן נשא ולעסות את החזה והגב. בכל אופן,אינהלציות לא מקלות על שיעול אלא יותר על נזלת וסינוסים.

0 אור 0

New member
תודה

לגבי בצל - כמה שידוע לי אין בעיה עם הסירופ הזה לגבי שמן אקליפטוס - אני אכן יודעת שאסור להשתמש בו לתינוקות. לא ידעתי לגבי הריון.

ה מוזה

New member
../images/Emo187.gif תרופת סבתא לשיעול

במאמרים שכתבה עבורנו סמדי יש תרופות סבתא לשיעול
מתכון לסירופ לשיעול ביתי מרוסיה משכנה שלי להרתיח מים 2 שיני שום 1 כף אורגנו[זה לא פיצה] למזוג לכוס להוסיף 1 כף דבש ולשתות.
לליחה וגרון ושיעול כדאי לליחה לאכול אגסים הם סופחי ליחה. ובטוחה שיש עוד עצות סבתא נהדרות שיציעו לך כאן מקווה שהשיעול יחלוף
תרגישי טוב

המון המון המון תודה על כל העצות

דרך אגב - הרוקח בקופת חולים אמר לי שהסירופ לא מומלץ בהריון. שוב המון המון תודה.

למעלה