שיעורים פרטיים

roeypo

New member
שיעורים פרטיים

שלום לכולם, דיברתי עם מישהי שלומדת שנה א' באופטומטריה והיא אמרה לי שחברותיה מחפשות בנרות מישהו/מישהי שיעזור/תעזור להם בפיסיקה - מכניקה וחשמל. לפי מה שהבנתי ממנה הרמה לא קשה במיוחד. המעוניינים/נות יכולים/לות ליצור אתה קשר ישירות במייל [email protected]. בברכה.

יהל86

New member
מוכר משהו...

אני כבר מעבירה לכמה סטודנטיות משם.. רק שממש עכשיו נתקעתי עם משהו קצת עקרוני.. זוכרים את השאלה עם הקונוס ההפוך שיש בול עץ שמסתובב עליו מבפנים? אני לא יודעת לאיזה כיוון החיכוך- כי מצד אחד יש חיכוך לכיוון שמנוגד לכיוון הסיבוב ומצד שני אמור להיות גם חיכוך כלפי מעלה (כי הבול עץ רוצה לרדת למטה, לא?), בקיצור- מישהו פה סגור על זה? זה די דחוף.. תודה! (ויונתן- תודה על הכל עד עכשיו...) ערב מקסים לכולם!

Jony I

New member
לא בדיוק הבנתי את השאלה....

הקונוס מחובר לבול עץ? הקונוס יכול לנוע למעלה ולמטה, או שרק על להסתובב מסביב לקונוס. בקיצור השאלה לא בדיוק מובנת לי. תנסי להביא את הניסוח המקורי בשאלה... או ציור...

מחיר לשיעור פרטי

שלום... לכל מי שמעביר שיעורים פרטיים - כמה אתם לוקחים לשעה? אה, כן... זה ליאור (לא היתה לי ברירה אלא להחליף שם)

יהל86

New member
תלוי אם אתה עובד זר.. (-לדברי חיליק)

אני לוקחת 60 - בעיקרון זה שיא הזול.. אבל זה לא בגלל שאני שחורה- פשוט אין לי ניסיון ואני מרחמת על סטודנטים... לתיכוניסטים הייתי לוקחת יותר.. שיהיה בהצלחה!

telleran

New member
למרות

שרוב האנשים לא אוהבים לדבר על זה, לא כ"כ אכפת לי. העברתי בזמן האחרון קצת שיעורים פרטיים לתלמידי תיכון, אז בדקתי קצת מה קורה בשוק. יש חברה של אמא שלי שמלמדת איזה כמה שנים ולוקחת 140 ש"ח לשעה והיא אמרה לי שזה לא נחשב גבוה. יש כאלה שלוקחים יותר. שמעתי עכשיו על מישהו בשוהם שלוקח 220 ש"ח לשעה (טוב, זה נשמע לי קצת מוגזם). שנה שעברה לקחתי קצת שיעורים פרטיים עם מישהו שעושה M.A. אצלינו והוא לקח 120 ש"ח לשעה. אני החלטתי שבגלל שאני מתחיל אני לוקח 100 ש"ח וזה לא נראה לתלמידים שלי מוגזם. רק דבר אחד קטן- התלמידים שלי מת"א, אני מניח שהמחירים גם תלויים במקום.

למעלה