שיעורים פרטיים

Pet Shop Joe

New member
שיעורים פרטיים

שלום לכולם. הסטטיסטיקה אומרת שכל תלמיד שלישי בישראל נעזר בשיעורים פרטיים במהלך 12 שנות לימודי חובה. אני, שכבר סיימתי לימודים אלו לפני מספר שנים, מעוניין להתחיל לתת שיעורים פרטיים לתלמידים מכיתות שונות. לצורך כך הייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי על כמה שאלות, ע"מ שאוכל לכוון את מאמציי בכיוונים הנכונים: 1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? אני מודה מראש לכל מי שייענה ולו רק לחלק מהשאלות. מי יודע, אולי בסופו של דבר זה ישתלם לחלק מכם.

ממ עונה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?- המקצוע היחיד שלקחתי בו שיעורים היה מתמטיקה.. וגם לא כי לא ידעתי פשוט הייתי צריכה לחזק קצת בנושאים מסויימים 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?- פעם אחת לקחתי מורה פרטית של חברה שלי, ופעם שנייה ביקשתי המלצה מהמורה שלי למתמטיקה 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?- לתת למורה שאלות שאני לא מבינה ושהוא יסביר לי.. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?- מעדיפה שסטודנט 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?- עם המורה הראשונה בכיתה ח' היא לקחה 50 שקל לשעה אם אני לא טועה, המרוה שלחית שנה שעברה לקח 80 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?- בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?- שילמד אותי
? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?- אהה לא נראה לי :|

ממ עונה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?- המקצוע היחיד שלקחתי בו שיעורים היה מתמטיקה.. וגם לא כי לא ידעתי פשוט הייתי צריכה לחזק קצת בנושאים מסויימים 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?- פעם אחת לקחתי מורה פרטית של חברה שלי, ופעם שנייה ביקשתי המלצה מהמורה שלי למתמטיקה 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?- לתת למורה שאלות שאני לא מבינה ושהוא יסביר לי.. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?- מעדיפה שסטודנט 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?- עם המורה הראשונה בכיתה ח' היא לקחה 50 שקל לשעה אם אני לא טועה, המרוה שלחית שנה שעברה לקח 80 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?- בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?- שילמד אותי
? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?- אהה לא נראה לי :|

vered151

New member
עונה!

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? אמ... זה תלוי בחומר הנלמד בכל מקצוע. לדוגמא היה לי מבחן בלשון שלא הייתי סגורה על עצמי שאני יודעת את החומר אז לקחתי שני שיעורים לפני המבחן. במתמטיקה לפני שירדתי הקבצה היה לי שיעור כמעט בכל שבוע. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? בעיקר מפה לאוזן... 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לא מצפה למערך שיעורים שהמורה מכין... אלא חזרה על הדברים שלא היו לגמרי מובנים לי. תרגול אולי. נגיד אם אני אומרת למורה שאני לומדת לדוגמא..אני יודעת מה? סדרה הנדסית במתמטיקה אז אם היה חסר לי הייתי מבקשת שימצא תרגילים נוספים או משהו. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? השכרה לא אומרת לי כלום, שפשוט ידע ללמד, שיהיה סבלני...ובנאדם טוב :) 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? מתמטיקה היה לי מורה של 70 והוא היה מעולה...ואח"כ היה לי מורה שלח 100 ומהר מאוד הבנתי שזה מיותר במיוחד שהוא לא יודע להסביר לי טוב אז פיטרתי אותו
חח שיעורים פרטיים במקצועות הומניים כמו היסטוריה או לשון זה 60
6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי אני מרגישה יותר בנוח 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?שידע להסביר, שאני אבין מה שהוא מדבר 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שיהיה בנאדם, זה הכל!

just PolPoll

New member
עונה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?מתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?דרל חברים או אנשים שאני מכירה 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?עזרה בש"ב וחיזוק החומר שנלמד בכיתה 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?סטודנט או משורה מקצועי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?90 ש"ח לשיעור 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?לא חשוב לי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?שידע להסביר 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? מתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? חזרה על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? כל עוד יודע את החומר ולהעביר אותו ממש אין לי בעיה 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 80-100 תלוי מה דורשים 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שבאמת יעזור לי 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? לא במורים פרטיים, אבל לפי הסטטיסטיקות וגם לפי דעתי הצורך במורה פרטי הוא כמעט חיוני ורצוי לכל תלמיד בישראל ובמיוחד בשיעורי מתמטיקה שבהם החומר הוא עצום ובגלל הריצה בחומר איתו בכיתה נורא קשה להבין, וחבל שרק מי שמרשה לעצמו לשלם למורים פרטיים בסוף יצליח בבגרות.

Infinity AL

New member
עונה...

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? לי אישית היה עוזר בביולוגיה. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? מודעות וחברים. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? גם וגם, כל דבר שיעזור לי להבין יותר טוב ולהיות מוכנה לבחינות. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? לי אישית זה לא כ"כ משנה כל עוד האדם מבין בחומר שאני צריכה, אבל אני חושבת שלהורים שלי שישלמו על זה יהיה חשוב שהוא יהיה לפחות סטודנט... 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? לא יודעת, לא היה לי אף פעם, אבל לחברה שלי לקחו 70 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי.. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיהיה בנאדם נחמד, שידע את החומר, שידע איך להעביר את החומר, אמין, בעל השכלה...לא יודעת 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שוב שיהיה אדם נחמד, ושיעביר את השיעור בכיף כדי שלא נבוא בגישה של "שיט יש לי שיעור פרטי עכשיו..." בהצלחה

התשובות שלי

ב"ה . באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? מתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? תאמת אחי הגדולים למדו אצל המורה 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? אני מביאה את החומר והוא מלמד אותי המהתחלה 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מורה מיקצועי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? שלי זול הוא פנסיונר 50 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?בבית של המורה 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?שיכין אותי לקראת המבחנים 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? לא ממש.

The Shoe

New member
נו יאללה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? פיזיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? אמא מורה אז יש לה קשרים 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? המורה מלמד אותי הכללל גורם לי להיבן אפילו מחר לי חוברת 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? אני מעדיפה מורה מקצועי, בגלל שאחרי הכל- תיכון. ליסודי וחטיבה לא צריך משו מקצועי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 110 שקלים חדשים 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? הכי עדף בבית כי פחות פאדיחות 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיעזור לי, זה הכל. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שיהיו נחמדים!@@

000יובל000

New member
עונה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? כימיה, היסטורי ולשון. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? אף אחד מהם. אמא מוצאת לי מאנשים שהמליצו לה. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? אני מצפה שהמורה יסביר לי את החומר שלא הבנתי בכיתה אבל שאת השיעורי בית אני יעשה לבד כדי לראות שבאמת הבנתי. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מורה מקצועי. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? פעם היה לי שיעורים פרטיים במתמטיקה ושילמתי 110 ש"ח. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית של המורה. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?חושב להם שאני לא אשנא ללכת לשם ושאני אבין את החומר. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? כן: הכי חושב לי שהיחס שלהם כלפי יהיה נחמד כי בדר"כ מורים פרטיים ממש מעצבנים.

hi

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? לשון ומתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים או באינטרנט. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין וגם לחזור על החומר בכיתה 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מורה או סטודנט 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 100 במתמטיקה ו-50 בלשון 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? מקצועיות 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? לא

Mrs big

New member
ל

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? מתמטיקה, כימיה ולעתים מחשבים. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור על החומר או ללמד את החומר, תלוי באיזה מצב אני. וכמובן עזרה בשיעורי בית. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? בוגר תיכון עם תעודת בגרות ממש טובה. אם יש השכלה נוספת, מה טוב. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 60-100. תלוי. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בביתי. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיעלה לי את הציונים. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שלא יהיו מסריחים.

למעלה