שיעורי יום רביעי 09.07.03

• פותח הנושא Kiru
  • פורסם בתאריך

Kiru

New member
המשימה של השיעור של היום ב-18:00

מישהו זכר להיעצר לפני דלת ביתו? זכרתי את זה דקה לפני שהגעתי לדלת (!) ונזכרתי בזה חצי דקה אחרי שנכנסתי...

קונג פו 9.7.03

הגעתי לנקודת המפגש והתחלתי בחימום קל ומתיחות ואחכ שאלתי את בן על תופעה מוזרה שיש לי כבר חודש ויותר צפצופים באוזניים ואין לי מושג מה זה אז הוא אמר לי שכנראה זה קשור להתקדמות שלי ולשינויים שהגוף עובר . אמר לי לבדוק עם רופא ואח"כ נראה מה אפשר לעשות . ברכה ועבודת מיקוד של להתרכז ואז לתת קפיצה לעוד שנתיים שלוש או חמש ולראות את עצמנו שם לראות את הביטחון שיש לנו ואיך אנחנו נהייה באותה תקופה . אחכ טרום חימום וחימום שהועבר ע"י הילית שבו כל אחד העביר בעיטה עם דגשים. שתיית מיים וגמישות כשכולנו יושבים במעגל וכל אחד מעביר תרגיל אחד . אחכ עמידת נמר והפרטנר יוצא באגרוף התרגיל היה פשוט לחוות את האגרוף נכנס , אחכ מוסיפים הסטת נחש מבפנים לבחוץ כשכל הגוף משתתף בתנועה , מוסיפים אחרי ההסטה אגרוף כלשהו . אחכ עושים את זה ללא תור אני אחד אתה אחד ורואים איך זה הולך . בן נתן לי וליואב א"ע לעשות קרב סימונים עדין היה לי ממש כייף
הרגשתי שממש התקדמתי הפעם הצלחתי רוב הקרב להישאר עם הידיים פתוחות ורפויות בלי לסגור אותן באגרוף כמו שהייתי מתחיל כל פעם והיו מעירים לי חוץ מפעם אחת ששמתי אליה לב ובן אפילו אמר את זה ליואב. הצלחתי
אחכ ניר הפסיק אותנו באמצע לעבודה פנימית קצרה של דקה ואחכ המשכנו בקרב לא זוכר מה הייתה העבודה
. תודה ליואב על הקרב היה לי ממש כיף ומקדם
. ניר העביר עבודה פנימית ארוכה שגם אותה אני לא כ"כ זוכר וזהו סיימנו. כמובן שהיה חם והזעתי לאללה
.

הרגע גיליתי ../images/Emo67.gif

סימן כחול צהוב אדום וצבעוני ענק על הלהב של רגל שמאל מהקרב של אתמול
. וואי הוא ממש גדול אבל אני אקבל אותו באהבה האמת שאני לא מרגיש אותו הוא פשוט הופיע פתאום
אולי אטפח אותו ואז הוא יבריא מהר
.

kung fu

New member
מגניב ביותר!

העבודה הפנימית שניר העביר למשך דקה (לא השתתפתי בשיעור אז זה לפי מה ששמעתי): לעצור רגע, ולתת לעבודה שעשיתם להיספג ולהיות חלק מכם...משהו כזה. העבודה הפנימית בסוף השיעור שניר העביר: לדמיין את עצמכם במקום מוגן ובטוח, החזרת כוחות, נשימת אור זהוב לכל הגוף. נזכרת?

kung fu

New member
הי אמיתי

איך זה בדיוק קרה? מתי נזכרת? ממש לפני שהכנסת את המפתח?

kung fu

New member
אני הצלחתי במשימה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לי!!!!!!!!!!!!!!! אני אפרט על זה יותר בדף הקבוצה הבא שייצא, או הנוכחי.... הכשרתי בדרך הלוחמים עזרה לי בביצוע המשימה, וכן אומנות היכולת - inner force עזרה לי.

unagy

New member
גם אני הצלחתי!

פירטתי טיפה בפורום רביעי שש! אולה!

kung fu

New member
קונג-פו 09.07.03

איזה מעצבן! שכחתי לרשום על השיעור ועכשיו אני לא זוכרת מה היה, חוץ מ-3 התרגילים שקיבלנו בסוף השיעור: 1. לעשות עבודה פנימית במשך חמש דקות מינימום, מחוץ למסגרת השיעור (היה מדהים! עשיתי את נקודת המבט מהיקום) 2. ברגע הראשון שאנו מגיעים הביתה לעצור מול הדלת, לעצור את האינרציה וכו' וכו' (היה מדהים) 3. לצלצל לזה שעמד מצד ימין שלנו אחרי שביצענו את זה. 4. אם זה שמצד שמאל לא מצלצל עד מוצ"ש, לצלצל אליו ביום ראשון ולהזכיר לו את התרגיל. אני חושבת שבשיעור עצמו עשינו: חימום, למדנו טכניקה ואולי עוד משהו.

kung fu

New member
נזכרתי!

אני העברתי עבודת מיקוד ליואב א"ע, יניב ל., ואבי ולעצמי – להבין שאנחנו יוצרים לעצמנו את השיעור, והא יכול להיות דפוק או נפלא, וזה תלוי בנו. שכל אחד יחליט איזה שיעור הוא רוצה לעבור, ובדרך למקום השיעור להעמיק בזה. אחר כך יניב העביר לנו חימום (לי, ליואב ולאבי) עם כל מיני דגשים מהנים! היה לי ממש כיף!!!!! בן נתן דגש של לא לעשות את אותן התנועות, ועוד כמה דברים. היה מאד כיף!

kung fu

New member
ויניב לינקר הזכיר לי עוד דברים

שאני מעתיקה לכאן: טרום חימום וחימום, יניב העברתי תוך דגש על תשומת לב לגוף ולנשימה, כאשר מידי פעם עצרנו ומישהו דיווח על מה הוא למד. גמישות יואב העביר תוך דגש על ביצוע איטי ותשומת לב. קרב סימונים עדין, אני העברתי. עבדנו בזוגות שאני חילקתי: יואב = יניב מיכל = אבי. נתתי להם רעינוות לדגשים לפני שהתחלנו לעבוד. ועל סוף השעור רשמתי כבר.

למעלה