שיעורי נהיגה אחרי הפסקה של יותר משנתיים

שיעורי נהיגה אחרי הפסקה של יותר משנתיים

שלום,
אולי תדעו לענות לי על השאלה -
אני למדתי נהיגה כבר ממש מזמן... את הטסט הרביעי והאחרון שבו נכשלתי עשיתי כבר לפני יותר משנתיים.
מאז התייאשתי ולא רציתי לשמוע על טסטים ושיעורי נהיגה.
אז עכשיו, אחרי יותר משנתיים, אני יודעת שאני צריכה שוב להוציא טופס ירוק ולעשות שוב תיאוריה.. השאלה היא לגבי מספר שיעורי הנהיגה.. הרי יש מינימום של שיעורים שצריך לעשות, נכון? (כמה?)
בבקשה תגידו לי שהם לא בטלים ומבוטלים, ושאני לא צריכה שוב לעשות כל כך הרבה שיעורים כדי לגשת לטסט......

מחכה לתשובתכם!
:)

ravidmos1

New member
תשובה

אני יכול לבשר לך שהשעורים לא בטלים ומבוטלים .
יש לך שתי אופציות אם את חוזרת ללמוד אצל אותו מורה הוא יודע על השעורים שעשית ואין בעיה .
במידה ואת מחליטה ללמוד אצל מורה אחר את מתקשרת למורה הקודם ומבקשת ממנו אישור על השעורים שעשית .( מספיק 28 ) .
אם יש לך את הטופס הירוק החדש כדאי לשמור ולתת למורה שיצרף לטפסים של המבחן .
קחי בחשבון שאין לך מינימום של שעורים אבל לא נהגת שנתיים ואת צריכה לחזור על הדברים כדאי שתגיעי מוכנה למבחן והפעם תעברי !
מקווה שעזרתי שיהיה המון בהצלחה !

רביד - מורה לנהיגה בראשון לציון נס ציונה והסביבה 054-6269924.

תודה רבה על התשובה!!!

קודם כל, שימחת אותי מאוד... רק מהמחשבה על כל הכסףףף שהלך ויילך על עוד מלא שיעורים...
ברור שאני אעשה שיעורים עד שארגיש שוב בטוחה עם הנהיגה, אבל לפחות אני לא חייבת את כל ה-28..
הדבר היחיד שביאס אותי בזה הוא שאני צריכה לבקש על זה אישור מהמורה הקודם... :)
פשוט הוא באמת בנאדם מאוד נחמד, ואני לא מאשימה אותו בזה שלא עברתי.. אבל בכל זאת לא רוצה להמשיך אצלו, מן "משנה מורה משנה מזל" כזה... אבל לבקש ממנו אישור ולא ללמוד אצלו זה לא נעים =/

ravidmos1

New member
בכיף

את לא צריכה להתבאס תרימי אליו טלפון דברי איתו בצורה יפה והכל בסדר.
את לא צריכה להרגיש לא נעים את לא חייבת לו כסף וזאת זכותך לקבל אישור על השעורים שעשית .

שיהיה המון בהצלחה !!

תודה! רק שאלה אחרונה -

אם אני מציגה את הטופס הקודם עם הטסטים והחתימות - זה יכול להספיק בתור הוכחה שלמדתי מספיק שיעורים.. נכון? אפשר להסתפק בזה במקום אישור מהמורה?

ravidmos1

New member
תשובה

בעיקרון כן .
אבל יכול להיות שהמורה החדש יבקש בכל זאת אישור על השעורים מאחר ואת מוציאה טופס חדש אם היית ממשיכה עם הטופס לא הייתה בעיה בכלל .
אם יש לך את הטופס הישן לא אמורה להיות בעיה .

למעלה