שיעורי שחיה

sarahlev

New member
שיעורי שחיה

מי מכן לוקחת את תהינוק החמוד שלכם לשעורי שחיה?. ליובלי עכשיו 4 שעות ללא הבר וחשבתי לגוון לו את שעות החופש. הוא בן 6.5 חודשים, מה דעתכם והיכן כדי באזור ת"א??

אני

מתקשה להשתכנע שבריכה זה "כיף". למרות שיש לנו כאן בריכה, נטע המסכן כמעט לא מבקר שם. אז אם את שואלת לדעתי - לא נראה לי שכדאי לך לקבל ממני המלצות ועידוד בנושא
עדיף שתקשיבי לדעת אחרים
.

טאניוש

New member
אנחנו התחלנו לפני שבוע

והיה נחמד מאד. לאון ממש נהנה. אבל יש בקבוצה תינוק אחד שבוכה כל השיעור (וגם לפני שבוע כשסתם הלכנו לראות הוא בכה), אילו הייתי אמא שלו הייתי מוציאה אותו מהחוג. עד כמה שזה טוב ותורם לתינוק בעיניי- לא בכל מחיר. לדעתי צריך לנסות. לכו לשיעור ניסיון ותחליטו.

טאניוש

New member
אנחנו בירושלים

לא רלווטני בשבילכם. תשאלי בפורום הורים לתינוקות אולי?

tgdr

New member
הבריכה ברמת אביב

מול הכניסה למוזאון הארץ יש בריכה ציבורית שפעם לפני כ12 שנה כשבני האמצעי היה בן חצי שנה לערך אז הלכתי איתו להתרחץ שם וגם בים (בשעות הבקר המוקדמות ו/או בשעות הערב המאוחרות יחסית). אני מוכרח להגיד שהוא אהב את הים יותר. בברכה שיהיה יום רך וזך רפי

ilana k

New member
היי. אני הייתי לוקחת

ותאמיני לי שזה דבר מדהים!!! אבל לצערי, ליאורי התחיל להיות חולה כל שני וחמישי. ואחרי כל שיעור שחיה היינו שבועיים עם חום. אז הפסקנו בינתיים, אבל עוד מעט נחזור לזה.

אנחנו התחלנו בגיל 8 חודשים. היה

מ ד ה י ם! בגיל שנה ושלושה חודשים התחיל החורף +הפסקתי להניק. כל יום אחרי שיעור בבריכה אושרי נהיה חולה עד השיעור הבא. בסוף נאלצנו להפסיק. עכשיו חזרנו לבריכה, בלי שיעורים. והוא גם נהיה מצונן מידי פעם. זה מאוד מבאס מפני שהוא ממש אוהב להיכנס ולעשות "פך פך פך במים".

ענוגה

New member
הבריכה של טליה ברמת חן - מומלצת מאד

אנחנו שם כבר חודשיים-שלושה, נהנים מאד בריכה מיוחדת לתינוקות - מים מטופלים באמצעי ניקוי לא כימיים טמפרטורת מים 34 מעלות מדריכה קבועה לקבוצות גיל - פעם בשבוע משלמים ל-4 חודשים (17 שיעורים) 1200 ש"ח ומקבלים אפילו בגד ים... ממש יופי. ניתאי נהנה מאד ואנחנו גם יש להם אתר. אני אנסה להעלות כאן את הקישור בהצלחה יש גם בריכה דומה בכפר שמריהו (הבריכה של אורי סלע) אם קרוב לכם יותר בהצלחה

למעלה