שיעור בצרפתית

ME 17

New member
שיעור בצרפתית

קיבלתי רמז מידידה של חברה שלי שיש לי מה להשתפר בקטע של הנשיקות, מישהי יכולה לתת לי בבקשה טיפ לדרך שבו אתן אוהבות שמנשקים אתכן בפה, אני רוצה פשוט להפתיע אותה עם איזה נשיקה מהסרטים ואין לי מושג איך לעשות את זה. תודה... X X

Vdrums

New member
אתה שנון. אם לא ידעת זה פורום 18+

שאלתי והוא ענה וזהו.

Multik

New member
Ok. I didnt know that

Never mind but some times u r behaving not correctly with some persons. I have been told u this before but my massages were deleted

Vdrums

New member
סליחה? לא מחקתי שום הודעה כזאת.

רק את כל ההודעות הכפולות שלך...

אורזמן

New member
אתה אולי יכול לקבל טיפים......

אבל את הניסיון צריך לצבור במעשים, לא בוירטואל ואם אתה חושב עדיין שאתה יכול... בבקשה תתאמן...

לדעתי טיפים בנט לא יעבדו

בגדול תנסה להרגיש אותה, לראות איך היא מגיבה לכל דבר (ניצמדת, מתרחקת, משתפת פעולה). ואם הייתי נותת רק טיפ אחד - תנשק בתשוקה אבל אל תבלע אותה..

ME 17

New member
אולי אני ישאל את זה בצורה שונה...

כשאומרים על מישהו שהוא נשקן מעולה, למה מתכוונים? במה זה מתבטא? בשליטה של הלשון אולי? בתשוקה? שוב תודה

הכל ביחד

מכיר את השיר - "זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה.." זו התשוקה שמתבטאת בעזרת "טכניקות". אני אישית אוהבת את הנשיקות שמתחילות לאט, בעדינות ומתגברות לנשיקה מלאת תשוקה. להרגיש שמי שאיתך רוצה אותך וכשהוא מצליח לעביר בי צמרמורת ..

דוVשה

New member
כשאומרים על מישהו שהוא נשקן מעולה

זה מתבטא במה שהבנאדם שמתנשק איתו מרגיש. איך אתה יכול לשאול שאלה כ"כ כוללנית? בנאדם אחד יכול להגיד שנישקו אותו בצורה מדהימה ובנאדם שני יכול להגיד שהנשיקה הזו הייתה הדבר הכי דוחה שהוא אי פעם נתקל בו. אין מתכון אין נכון ולא נכון כל אחד אוהב משהו שונה צריך ניסיון ניסיון מגיע מהתנסות קפאיש? בהצלחה.

Vdrums

New member
כן, מדובר על תנועות של הלשון

בתשוקה, לא להיות אגרסיבי מדי, לדעת להיות ב"מהירות" נכונה (ככה זה לדעתי בכל אופן)

למעלה