שיעור בריקוד..

שיעור בריקוד..

אתמול ראיתי סרט כל כך רומנטי.. ווי הנשימה נעתקה כמעט כל דקה וחצי ודקה.. שם הסרט: "המנדולינה של קפטן קורלי".. לבד מהקרחת המקסימה של ניקולאס קייג´ שהעלתה על עצמה למרבה הפלא בשנים האחרונות בלורית מרשימה, היה שם דואט נפלא בין פנלופה קרוז לאחד השחקנים. בעיצומה של מלחמה, לאחר השתלטות האיטלקים על אי יווני, בערב קייצי חם יוצא ניקולאס קייג´ בהצהרה על דו קיום וערב ריקודים סוער..ועם כל החום שאפף את פנלופה כשהבינה כמה היא רוצה אותו היא מזמינה מישהו אחר לרקוד טנגו מדהים... והם רוקדים..שהלב, העיניים והנשמה רוקדים איתם. למי שמחפשת רעיון לריקוד חתונה - אדיר.....

רחלי1

New member
ראיתי את הסרט.... ../images/Emo44.gif

ונדמה לי שפנלופה קרוז, החושנייה הזאת, גם אם היא תרקוד את ריקוד הציפורים עם חליפת צלילה ושנורקל היא תראה מיליון דולר.... ואני? אני יש לי תנועות של גמל. בחיים שלי לא פיזזתי!!! לא יודעת מה יהיה בחתונה...אני שוקלת לשכור כפילה לריקודים...

רחלי1

New member
איזה כייף לי לשמוע שגם את חושבת

שהוא שווה...המתוק הזה שלי....(את יודעת, בני זוג תמיד יפים ומלבבים בעיני האוהב אותם, ומגניב לשמוע שגם אחרים רואים את זה ככה..) את מוזמנת לפזז עם הבחור, רק תקלטי שגם הוא לא רקד בחיים שלו... שנינו חננות, פדלאות ורכיכות......... לטיפולך הקטלני אודה.

יאללה אני מתנדבת להיות כוריאוגרפית

וללמד אתכם את הטנגו הסוחף והחושני הזה

רחלי1

New member
ס-ג-ו-ר. ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo23.gif

רחלי1

New member
../images/Emo6.gif אל חשש, מה שתבחרי......

את יכולה, מצדי, להעיף במקום זה קונפטי מלמעלה על האורחים, העיקר שתהני, נשמה!!!

למעלה