שיעור גוף ורצון הנשים

sebastian85

New member
שיעור גוף ורצון הנשים

נשים נמשכות לגברים שעירים? או שהם מעדיפות אותם חלקים? למשל בכתפיים? גב? ידיים? ברור שיש כאלה ויש כאלה ... אבל תמיד יש MAINSTREEM אז מה הוא?

T r i l i a n

New member
דוגמנים הכי יפים הם אלה החלקים

בחיים...זה לא כ"כ משנה לי. לא לפי זה בוחנים אדם

אמממממ

לא ממש משנה לי שעיר או חלק כל עוד זה בגדר הטעם הטוב... יצאתי עם מישהו שלא נראה שעיר ואז גיליתי שיש לו שערות ומלא על הגב. ומעבר לזה שזהלא התאם לו למראה, זה פשוט דוחה!!!!!!!!
מעדיפה חלקים עם קצת שיער שיהיה בהם משהו גברי..

סקסית69

New member
תראה...

אני אישית מעדיפה גבר חלקקקק לגמריי בלי שיערות בכלל! אבל נדיר למצוא גבר חלק לגמריי לכן אני מסתפקת גם בגבר שיש לו קצת שיערות. גבר עם המון המון המון שיערות שחורות וארוכות כאלו בחזה ובכל הבטן והגב זה דוחה אותי רצח, מיילא רגליים , מיילא ידיים אבל בטן וגב זה כבר באמת דוחה. זה כמו שאתה תעדיף בחורה שכשתלטף אותה היא תהיה חלקה ונעימה מאשר בחורה שכשתיגע בה היא תהיה מלאת שיערות. אנחנו מודעות לזה ולכן הקוסמטיקאיות מרוויחות הרבה כסף. לרובכם זה לא מזיז כי אתם גברים. (אני מכירה מס' גברים שהורידו שיערות לכל החיים בבטן או בגב או אפילו בידיים לכן כתבתי "לרובכם").

sebastian85

New member
ותגידי שאלה על שעווה וגילוח

שעווה וגילוח - גורמים לשערות לגדול אחרי זה רק בצורה יותר בולטת וארוכה? או שאחרי שהשיער גדל הוא גדל לאותו מצב?

סקסית69

New member
אוקיי אז יש הבדל

כשמורידים שיערות בעזרת שעווה, השעווה לרוב מדללת את השיער ואף גורמת לו לצמוח רך יותר שלא כמו הורדת שיערות בסכין. הורדה בסכין גורמת לשיערות לצמוח קשות יותר, כהות יותר, עבות יותר ובמינון גבוה יותר (בדיוק כמו הצמיחה אצלכם לאחר הגילוח בפנים). ההבדל הוא גם בכאב וגם בתוצאה- השעווה מוציאה את השיערה מהשורש ולכן הבחורה נשארת חלקה לזמן ארוך יותר. הסכין לעומת זאת רק חותכת את השיערה והשיערות צומחות בחזרה כעבור שלושה ימים עד שבוע (תלוי בבחורה). שיעור קטן בהורדת שיערות
....

sebastian85

New member
מעניין, תודה , עוד שאלה בהמשך

אז את אומרת ששעווה לא רק שהיא מורידה שערות היא גם גורמת לכך שהם יגדלו בצורה פחות מורגשת כלומר רכה ומדוללת יותר? כלומר אתה מרוויח פעמים מלעשות זאת.... לכמה זמן שעווה מחזיקה?

סקסית69

New member
אני לדוגמא -

אני לדוגמא עושה שעווה באזור שם למטה ומורידה כמעט הכל, כל איזה חודש וחצי... אבל יש בחורות שמורידות בתדירות גבוהה יותר זה תלוי בהורמונים ובגנים ובכל אלה... כמו שאמרתי מקודם, השעווה מוציאה את השיערה מהשורש ולכן זה מדלל ומרכך אותה. עוד שאלות?

סקסית69

New member
באותו רגע לא

זה ממש כאבי תופת. אבל 10 דק' לאחר מכן הכאב משתלם והיופי שולט.

leper

New member
כמעט והצלחת לשכנע אותי לעשות...

אבל נראה לי שאוותר על התענוג.
מה שכן מעניין זה איפה את חושבת שבנים צריכים להתגלח? איפה לא? (
והאם את סולחת לספורטאים?)

סקסית69

New member
איפה גברים צריכים להתגלח?

זה תלוי בגבר עצמו. כל אחד ואיפה שמפריע לו. אני כבר אמרתי שאני אוהבת יותר בחורים חלקים. יש לי המון ידידים שמגלחים שם למטה והם אוהבים את זה (למרות שלדעתי זה נורא מגעיל אחרי שבוע שמתחיל לצמוח שם קוצים, זה גם לא נעים וגם מגרד). האם אני סולחת לספורטאים? מה לא בסדר אצלהם? שהם מורידים שיערות? למה שלא יורידו?

leper

New member
נראה לי מבדח

להגיע ממצב של נשירת שיערות מהכתפיים,למצב שבו ניתן להדביק עליך פומפה...

לאו דווקא.

לי אישית זה לא ממש מזיז. אני יושבת לי בסבבה [פעם כמעט נרדמתי לקוסמטיקאית על השולחן עד שהיא התחילה לדבר איתי...] ונהנית מכל רגע של שקט שאני לא צריכה למרוט לעצמי כי כבר אין לי כוח לזה. וזה בהחלט אחד הדברים היותר משתלמים! הלאה לשעווה

miss sexy

New member
אחד הדברים הסקסים ביותר אצל גברים

לדעתי גבר עם שיער הוא גבר שרואים עליו שהוא גבר כמובן בגבול הטעם הטוב הייתי עם גבר שהיה מאוד שעיר עד שהוא החליט ללכת לקוסמטיקאית והוריד מהגב לא משנה שאנחנו כבר לא ביחד אבל לדעתי אין כמו לשכב ליד גבר ולשחק לו בשערות של החזה

למעלה