שיעור הזוי משהו
מה נשמע חברל'ך
הכל טוסט
היום לאחר ארבעה ימים שהגוף הושבת חזרתי לפעילות. אז הגעתי בדיוק לשיעור של שעה 19:00 ושוב המדריכה לא הייתה אותה אחת אלא מחליפה. אבל.... זו מחליפה עם כבוד רב. שיעור מעולה מזמן לא היה. עליות, מהירויות, ג'אמפים (לא מהירים כל כך) היה הכל בשיעור. דפקים שהרקיעו שחקים קצת (ממוצע 80, גבוה 87) והיה נהדר. מעל במה זו, אברך את המדריכה העונה לשם גלי. כן ירבו שיעורים כמו זה. אמרתי אני אחזיר לעצמי קצת על הבטלה שהייתה לי בשבוע שעבר, והחלטתי להשאר לשיעור נוסף, שמתחיל בשעה 20:30. לא רציתי להפסיק לדווש והמשכתי עד תחילת השיעור. ואז, אז זה קרה. ראיתי שגם המדריך הקבוע של 20:30 לא מגיע, ומחליף אותו לצערי המאוד רב, אחד המדריכים שברחתי מהשיעורים שלו. המשכתי לדווש בזמן שהוא כיוון את המדונה שלו, ובינתיים הצטרפו עוד שני מדוושים. אנחנו מדברים בינינו לבין עצמינו והמדריך יצא החוצה לא לפני שסגר את המוזיקה (זה היה לפני שהם הצטרפו אלי). כשהוא נכנס חזרה, שאלו אותו אם הוא יכול לשים מוזיקה עד שיתחיל השיעור.... התגובה לא איחרה לבוא: "אני לא שם מוזיקה כרגע, ובכלל אני לא חושב שיהיה לכם שיעור". השעה הגיעה ל 20:25 הוא יצא מהאולם, עשה סיבוב קטן באיזור, חזר ואמר, מצטער, השיעור בוטל עקב מיעוט באנשים. ביקשו ממנו להשאר עוד חמש דקות (הרי השיעור מתחיל רק בשעה 20:30) אמר שלא, קיפל את עצמו, הודיע בקבלה שהוא הולך, ונעלם אל תוך הלילה השחור. לא עברו יותר משבע דקות, ובאולם היו כבר כ- 15 מדוושים. מה רב היה צערם כשראו שבוטל השיעור. ירדו למטה לקבלה, התלוננו וקיבלו את אחת המדריכות הטובות יותר - נו טוב, היא גם מרכזת את תחום הספיניג במכון (שמה במכון עונה לשם יעל). חשבתי רבות האם לרשום את השם של המדריך הזה כאן, והחלטתי שלא. לא מגיע לו הפרסום הזה (גם אם הוא שלילי). מי שמכיר, ויודע במי מדובר, סבבה לו. אציין כי המדריך הזה, בשיעור הראשון שהוא העביר אצלנו, הוא חשב שהוא הגיע לבסיס טירונות. שאגות שלא הבנו מאיפה מגיעות על "אני אמרתי מצב שלושששששששששששששששששש" או לחלופין "ברגע שאתם שומעים את המשרוקית אתם אפ במצב שלו וברגע ששומעים אותה שוב אתם בישיבה" ממש ט-י-ר-ו-נ-ו-ת. מיותר לציין כי חמישה החדשים שהיו בשיעור הזה ברחו כל עוד נפשם בם. מה גם שהוא בכלל לא התייחס אליהם ואמר להם לעשות מה שהוא אומר. זהו, ככה הסתיים לו עוד יום במכון. אני הולך לישון. אז לילה טוב דוד הליקופטר.
מה נשמע חברל'ך