אפשר גם...
פיצה על פיתה, עם כמה תחנות בתחנה אחת מורחים את הקטשופ (אני עושה קטשופ מעורבב עם רסק עגבניות), בתחנה הבאה מפזרים גבינה צהובה, ובבאה מקשטים בזיתים/פטריות/תירס. אפשר גם להכין מראש בצק מתוק וכל ילד יכין לעצמו עוגה/עוגיה אישית, מדביקים לבצק עם נייר אפייה את שם הילד, הילדים ישמחו לקבל בסוף השיעור את התוצרת שלהם. כנ"ל להכין מראש בצק של עוגיות שוקולד צ´יפס. אפשר גם לעשות פונדו שוקולד, להמיס שוקולד ב"סלואו קוקר", ולתת לכל ילד כוס חד פעמית של שתיה חמה עם שוקולד, ולהכין לכל ילד צלחת עם שני תותים, שלושה מרשמלו, חתיכות תפוחים, מקלות בייגלה (באמריקה זה מקובל), ולתת להם לטבול עם מזלג חד פעמי. (עשינו ביומולדת של דניאל והיה להיט). אם זה ממש שיעור פרונטאלי, ואת מסבירה והם מסתכלים אז אולי לעשות פיצה גדולה ולהסביר על תהליך התפחת הבצק וכו´...