שיעור יתר

מצב
הנושא נעול.
שיעור יתר

שיעור יתר
היי גילי, ראשית תודה לך על הניהול המופלא של הפורום.
רציתי לשאול מספר שאלות:
האם ניתן באפילציה להסיר שיער משטחים גדולים יותר מאשר פנים? כגון בטן כתפיים עורף ואזור החזה? מדובר בשיעור יתר אך השיער הוא פלומתי ורב.
שאלתי השניהה היא: לאחר בדיקות רבות הבנתי כי אפילציה היא השיטה הטובה והמועילה ביותר להסרת שיער בפנים, האם היא מועילה גם במצב של שיעור הנובע מבעיות הורמונליות? האם יש סיכוי שהשיעור יחמיר כמו בלייזר ויגרום להתעוררות זקיקים חדשים?
אשמח למענה מפורט
תודה רבה לך

שיעור יתר

שיעור יתר
היי גילי, ראשית תודה לך על הניהול המופלא של הפורום.
רציתי לשאול מספר שאלות:
האם ניתן באפילציה להסיר שיער משטחים גדולים יותר מאשר פנים? כגון בטן כתפיים עורף ואזור החזה? מדובר בשיעור יתר אך השיער הוא פלומתי ורב.
שאלתי השניהה היא: לאחר בדיקות רבות הבנתי כי אפילציה היא השיטה הטובה והמועילה ביותר להסרת שיער בפנים, האם היא מועילה גם במצב של שיעור הנובע מבעיות הורמונליות? האם יש סיכוי שהשיעור יחמיר כמו בלייזר ויגרום להתעוררות זקיקים חדשים?
אשמח למענה מפורט
תודה רבה לך
שיעור יתר
היי
תודה רבה שאת נהנית ואני יכולה לתרום ולעזור ולחלוק את הידע שלי בנושא הסרת שיער,חשוב לי מאד שלפני כל תהליך של הסרת שיער ולא משנה באיזו שיטה יהיה לאנשים מושג כלשהוא מה לעשות מה מתאים ולאלו איזורים,
יש המון שיטות ומידע אבל לצד זה יש פחות ידע מה לעשות ובאיזו שיטה לבחור מה שגורם לאנשים לבלבול גדול ומותיר אותם חסרי אונים וליבי איתם,
לשאלותייך
אפילטורית מקצועית וזריזה מסירה את השיער באפילציה גם מאיזורים נירחבים,אני מטפלת בהמון גברים שטופלו בלייזר בכתפיים והגב ומצב השיער החמיר בלייזר שמצאו פיתרון מהיר ויעיל אצלי,זה מיתוס שאפילציה מתאימה לאיזורים קטנים,עם מיכשור מתקדם ניתן לחסל את השיערות בכל מקום ומהר במיוחד בשיער פלומתי שברגע שמגלחים אותו הוא נעשה זיפי וקשה אפילציה עובדת מאד מהר על הפלומה בשונה מלייזר ששם צריך שיער קשה ושחור וכן אפילציה גם מטפלת בשיעור שמקורו הורמונלי אני מזהה לאחר 3 טיפולים אם ישנה בעיה הורמונלית במידה ואני מבחינה בבעיה כזו אני מפנה לאינדוקרינולוג לקבל טיפול תרופתי בשילוב אפילציה ואז משיגים תוצאה מהירה מאד בזמן קצר,כשמטפלים בצורה מאד מקצועית באפילציה המצב משתפר מטיפול לטיפול אך אם מבצעים פעולת תלישה ולא הורגים את השיערה המצב יכול להחמיר לא אמורים להרגיש את הפינצטה או התלישה לצורך העניין,ברגע שתולשים בפינצטה מגרים את האזור להצמיח עוד שיערות ככה שחשוב מאד להבחין שאכן השיערה ניתקת בקלות ולא מבוצע שם תלישה וכן לא אמורים באפילציה להרגיש את כניסת המחט במידה ומרגישים את כניסת המחט אז ביצעו דקירה ולא השחלת המחט לתעלת השיערה,

מצב
הנושא נעול.
למעלה