שיעור מעניין

שיעור מעניין

אתמול הייתי במדיטציה שאני הולכת כל שבוע ובאו שלוש חדשות לקבוצה. שמתי לב מייד ששתיים מהם מפריעות לי, מפחידות אותי. אני פסיכוסומטית וישר מגיבה בגוף. נהיה לי נורא חם בפנים והתחלתי להתעטש... כל זה לא חדש לי. רק שעכשיו אני מוכנה להביט על זה בלי להבהל. נתתי לזה להיות, לא ברחתי ולא התרגזתי. לקראת סוף הפגישה זה עבר... אני די המומה מההשפעה הזאת של אחרים עלי אבל אני בטוחה שאני לא לבד בזה. להסכים להרגיש זה מה שאני מוכנה לעשות עכשיו למען ההחלמה שלי.

zoro3

New member
היי צופית

קודם כל תרשי לי לפרגן לך על המודעות העצמית שלך מה שקורה לך זה בעצם יציאה מחוסר ביטחון עצמי והרגשת נחיתות היום לא רק שאת יודעת להסתכל על זה אני מבטיח לך שבהמשך זה יחזק אותך גם לי זה קורה והקסם הוא שאני מרגיש שזה קורה לי אני לא נבהל יותר אני פשוט מוסר את ההרגשות האלו לאלוהים ושאני עושה זאת אני מרגיש איך אלוהים ממלא את ההרגשת חוסר הביטחון שיש לי ואז אני פשוט מביא את עצמי לידי ביטוי בחופשיות יותר ליד אנשים שאני מתרגש לידם כביכול

6 פפאיה

New member
נקרא סומטיזציה:))../images/Emo170.gif

מכירה את זה כל כך מקרוב זה סוג של דרך להוציא דברים החוצה.. (אני כבר הייתי מתאשפזת מזמן אם לא היה לי את זה:) אנשים רגישים מגיבים לויבראציות ואנרגיות ש"נזרקות" ברמה לא מודעת כל הכבוד על המודעות ועל שבחרת להיות שם ולהתמודד עם הרגש זה הכי קשה לעשות מקווה להצליח "להיות שם" גם פפאיה

תודה פפאיה

עכשיו יש לי מבחן קשה: חמותי תבוא לשבת והקושי שלי איתה הוא נוראי. ממש רתיעה בכל הרמות ורצון לצרוח עליה או אפילו להרביץ לה.... בהבנה ובהגיון אני רוצה לשנות את זה. אני פוגעת בה בזה שאני מתרחקת ממנה וכמובן מאוד פוגעת בבעלי. אני בנכונות גדולה לעשות ככל יכולתי בביקור הזה שלה. מוסרת ומתפללת. אמן.

6 פפאיה

New member
כןן יש אנשים שיש להם את זה:))

והם מומחים בלהוריד מהפסים.. לא תמיד מתוך רוע , הרבה פעמים זה מריקנות אל תשתדלי יותר מדי, זה לא בריא, ובדרך כלל בא בהפוכה..(מנסיון) הדברים הכי טובים מגיעים בקלות.. תעשי רייקי לפני שהיא באה או מדיטציה ואל תתני לה לשאוב ממך את כל האנרגיות החיוביות - פשוט תחליטי וזהו (אל תגיבי לפרובוקציות:)) מחזיקה אצבעות, ספרי איך היה פפאיה

למעלה