שיעור נוסף באלקטרוניקה מתקדמת

שיעור נוסף באלקטרוניקה מתקדמת

לכל הפיזיקה המורחב: פרופסור שאולוב (לאלקטרוניקה מתקדמת) ביקש שנקבע תאריך לשיעור נוסף (של שעה וחצי). יש שבועיים בערך כדי לקבוע את השיעור (ואז הסמסטר מסתיים!). אז אבקש התייחסותכם. (במידה ולא תהיה התייחסות אגיע למרצה ואקבע איתו יום ושעה) קחו בחשבון שזה תמיד ייפגע במישהו (בהרצאה, תרגול, עבודה, חופש וכו'...). האופציות (כפי שאני רואה אותן) הן: יום ב' 8-10 (כלומר 4 שעות רצוף הרצאה ו/או תרגול). יום ג' - על שעות המחלקה (כמובן ניתן לחשוב על מוקדם/מאוחר יותר). יום ד' - 10-12 או 11:30-13:00 (למי שיש שיעור מ- 10 עד 12). יום ה' - 12-2 או 17:30-19:00 (כלומר רצוף 4 שעות, מן הסתם תהיה הפסקה). אופציה נוספת היא להאריך כל שיעור בין 15 ל- 20 דקות (אולם לא אפקטיבי כמו שעה וחצי רצופות). נא התייחסותכם בהקדם (במידה ואין הנטייה תהיה לשיעור כפול ביום חמישי או ביום רביעי בין 11:30 ל- 13:00). תודה. ליאור.

Jony I

New member
אוקיי...

יום ב' - אין מצב, אני לא מוכן ללמוד 12 שעות ביום, ואף אחד לא יקום כל כך מוקדם. יום ג' (פרט ל12-2 שיש מכניקה אנליטית) וימים ד' וה' דווקא נשמעים טוב. כמובן שאי אפשר באמת להאריך כל שיעור, וזה לא יצא בחיים כמו שעה וחצי. למה לא לעשות שיעור חזרה לפני המבחן?

salsaman69

New member
שעות מחלקה תפוסות

המבחן באלקטרוניקה הוא ב 6 למאי כרגע העדיפות היא למתמטיקה שהמבחן הוא ב 14 לאפריל וצריך לדאוג לשיעור השלמה (פורים) ושיעור חזרה למבחן ולכן עד להודעה חדשה ( כלומר ביום ראשון שאני סוגר עם יעל את הימים והשעות ) שעות מחלקה תפוסות ומשוריינות בשביל זה אני גם מודע לעובדה שיש בעיה לחלק מהחברה בזמן שעות מחלקה ואם ניתן יהיה אני אנסה לפתור את הבעיה בשעות אחרות למרות שכרגע כמו שזה נראה הימים היחידים שאפשריים הם בשעות המחלקה או צמוד אליהם (לפני ואחרי) אני מעריך ששיעור ההשלמה יהא ביום שלישי הבא ושיעור ההכנה יהא יום לפני המבחן אבל זה עוד לא סגור ליאור בנוגע לשיעורי השלמה כדי שלא יהיו כפילויות על השעות תדאג ליצור קשר איתי או עם יניב ( אפילו עם זה מקצוע שאני לא לומד) כדי שלא יפלו דברים בין הכסאות תודה שבת שלום רן

יהל86

New member
חמישי או רביעי

אבל ברביעי בשעה 11:30 כי בעשר יש לי קורס..

למעלה