שיעור פרטי בבישול

שיעור פרטי בבישול

אני רוצה לתכנן הפתעה לחברי, שיעור פרטי בבישול מהסגנון שיש בטלוויזיה עם אהרוני, אך ל אבטלוויזיה מישהו מכיר גופים או שפים שעורכים זאת? אני אשמח לקבל קישורים תודה

terroir

New member
רעיון יפה

מה סגנון הבישול? מה התקציב העומד לרשותך?

בישול טבעוני

בסכום של 700 ש"ח +-, ועוד לא החלטתי אם אח"כ רק אני והוא נאכל בסגנון רומנטי, או שחבריו יבואו (מבלי שהוא ידע) וכולנו נאכל יחדיו.

terroir

New member
טבעוני? ../images/Emo12.gif

איזו התקלה! יש עיצה למישהו??

judi1

New member
..מה כן מותר?...../images/Emo4.gif

..שואלת כי כל כת , הכללים שלה, והאדיקות הייחודית לה בעניינים האלה..

כת??? פעם ראשונה שאני שומעת הגדרה

של טבעונות ככת, אבל מבלי להכנס לסמנטיקה אנשים טבעוניים ל אאוכלים מוצרים מן החיי, דהיינו: בשר לסוגיו, חלב וביצים.

judi1

New member
אחד הפירושים למילה "כת" בעברית ..

הוא : קבוצה בעלת עקרונות משותפים שחבריה מאמינים בהם. ולעצם העניין: ..עדיין נשארו לכם די הרבה אפשרויות : ממולאים למיניהם, עלי גפן, פטריות. פוקצ'ות,פסטות, מרקים, שרבטים. טארטלאטים במלויי פירות, מוס שוקולד פרווה. ועוד ועוד ועוד.. מה אתם אוהבים? מה רמת הנסיון והידע שלכם עד כה? באיזה אזור מגורים מדובר?

terroir

New member
ג'ודי, הבחורה לא מחפשת מתכונים...

היא מחפשת מישהו (טבח, שף - עכשיו אני מתחיל להיות זהיר בבחירת המילים), שיבוא ויכין ארוחה לחבר ולה. משהו רומנטי. הרעיון מאוד יפה, אבל אני לא מכיר טבחים שמגבילים עצמם לבישול טבעוני וקשה לי לתת המלצה.

תבדקו עם

הלית רינון-חמו - הידועה כאופת לחם אולם גם כבשלנית צמחונית/טבעונית - מעבירה קורסים וגם תבדקו עם: שייחי-בלום זהורית - בשלנית צמחונית/טבעונית - מעבירה קורסים

ניני4

New member
ואני גם הייתי בודקת באמירים

באחת המסעדות שם- אולי אצל דליה- יש מסעדה כזו שם, אבל לא זוכרת את שמה הרשמי... אני אכלתי שם פעם ולא ממש אהבתי את מה שהיא עושה, אבל נדמה לי שהיא מעין סליבריטאית של טבעונות, אז אולי תדע להמליץ על מישהו בתחום.... בעברי, אני אקס טבעונית - שנתיים, ואקס צמחונית- 20 שנה, כך שאני מכירה קצת את האוכל, ועם גורמה זה קצת מסובך...

Noia2

New member
בסן פרנסיסקו בארצות הברית יש :)

צרפתי קישור(אנגלית) לדף אינטרנט המציג תמונות של אוכל טבעוני(יכול להיות שגם חלקם צמחונים),עם דגש על בריאות, קראתי באתרם שהם גם מקיימים בישול בבית הלקוח, והשערתי היא, שגם הם ישמחו לקיים שעורים פרטיים לבישול אוכל שמקורו הוא צמחי בלבד :) השערתי השנייה היא שתחום המסעדנות הטבעונית תתפתח פלאים בתקופה הקרובה, גם בישראל(כמו בכמעט כל מקום אחר) :)

למעלה