שיעור פרטי על פסטה

שיעור פרטי על פסטה ../images/Emo78.gif

הערב ב-18:00 חוזר השף האיטלקי ג'אקומו לפורום מתכונים לשיעור פרטי וירטואלי בנושא אוכל איטלקי ופסטה במיוחד. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום.
 
אנחנו בטור לא בג'ירו מה הקשר...

לפסטה. שילמדו אותנו להכין קרם ברולה!
 

shiri 80

New member
אולי ילמדו אותנו להחליף פנצ'ר ?

פסטה - פחמימות - אינדקס גליקמי - אחלה ארוחה לפני הטור . איך אתה לא מקשר ?
 
לא מיצינו את הקטע של הפאנצ'ר...../images/Emo3.gif

מאז הספקתי כבר להתפנצ'ר פעמיים נוספות. ואפילו למדתי את הלקח, ולא שכחתי להגיע עם ציוד מתאים.
 

shiri 80

New member
קשה לראות פולניה נהנית ?

אני מבטיחה לעצום עיניים ומבטיחה שזו הייתה הפכם האחרונה (עד הפאם הבאה &#39
)
 

IlanShacham

New member
בבקשה, הא לך קרם ברולה ../images/Emo8.gif

YNET דואג לנו לאוכל ברוח הטור
 
ואיך מכינים את זה? חביתת ירק זה...

הארוחה הכי מסובכת שהצלחתי להכין בלי לשרוף (סתם אני גם מלך בשקשוקות)
.
 

רמי לשם

New member
אז זה בדיוק המתכון בשבילך

קרם ברולה צריך להיות שרוף מלמעלה. וזה גם לא מתכון מסובך יתר על המידה (במיוחד בהתחשב במקורו הצרפתי)...והתוצאה מעולה. ברולה = שרוף או חרוך בצרפתית. למסעדת קאבלייר בירושלים יש גירסה מעולה של הנ"ל, כדאי להצתייד בכרטיס האשראי של ההורים ולקפוץ לשם (בהנחה שהיא נסגרה).
 
רמי שליחנו בגרמניה...

מה אומרים על אולריך בעיתונים הגרמניים? הם מסונוורים ובטוחים שהוא ינצח? או שהם כבר התייאשו ממנו? במסעדה הירושלמית הזו,הכרטיס אשראי שלי לא יצליח לעבוד?
 
למעלה