שיעור תנ"ך בכנסיית עימנואל

הילמאר

New member
שיעור תנ"ך בכנסיית עימנואל

נאספנו כולנו לשיעור התנ"ך. היו הרבה יהודים משיחיים והגרמנים לא הגיעו. נשא הפסטור את דברו על תפילת האדון, ופתע נפתחה כעין קרן שפע שממנה ירדו פניני לשון לרוב. ריבדו את הרצפה והלבבות בפנינים, פנינים זכות. אחת ספרה למה אפשר להעליב את אלוהים, אחרת נשאה את משלה מלותר, והשלישית הטיפה מוסר שלא לגדף. אדם הגיע מריר יום מעמל יומו ותלאותיו, ודאי עם האשמות פנימיות שתוססות בו נגד מאמינים ו"כל העולם" והנה בהינף אחד השתחרר מתלאובותיו. החיוך המתוק התפשט על פנים דואבות וכל איבר בגוף שש. כל התודעה נפתחה וספגה את דבר האלוהים. הפגישה הסתיימה בתפילה בענווה ובנמיכות רוח גדולה. איש לא חשב על עצמו יותר.

תודה לאל!

אהבתי את משפט הסיום: "הפגישה הסתיימה בתפילה בענווה ובנמיכות רוח גדולה. איש לא חשב על עצמו יותר". תודה הילמאר על ששיתפת אותנו.

lion 7

New member
באיזה ספר לומדים ?

/tapuzforum/images/Emo13.gifובאיזה ימים בערב אתם נאספים ? בטח או ג או ד (סתם ניחוש ) , מישהו נושא תפילה לפני השיעור אני מניח וגם בסיומו .. יש בכנסיה מאמינים ערבים , יש לכם רועה פסטור? או שמי שצלחה עליו הרוח מפרש כמו אצל הברזרין והקלוז .. שמח על הידיעה זו .

הילמאר

New member
תשובה ועידכונים!

אנחנו נאספים בימי ג.' השיעור היה על תפילת האדון ממתי. הפסטור שמו כריסטיאן והוא מדנמרק (הוא מוסמך רשמית). יש מאמין ערבי אחד ושמו נסיף הוא מאד ותיק 20 שנה אולי הוא בא לקהילה. אם אתה זוכר -ואני רואה אותך כיועץ משיחי לכל דבר- ייעצת לי לא לקנות נוקיה N97 וגם הפסטור אמר שלא לקנות. וגם אלוהים לא נתן תשובה מוחלטת. עכשיו הנייד שלי באמת התקלקל וקניתי IPHONE אבל מהדגמים העממים של 8 GB. ובינתיים הכל בסדר ואני עובד עם 2 הניידים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן..כי איפה שרוח האדון שם יש חופש

ושחרור
תודה על העדכונים המעודדים

למעלה