שיעור 1 בבנית אתרים ברשת

noam778

New member
שיעור 1 בבנית אתרים ברשת

לכל מי שמעוניין שיעור ראשון בבניית אתרים פותחים את הדפדף לוחצים על תצוגה >> מקור נפתח פנקס ראשימות ולוחצים קובץ>>חדש מעתיקים את מה שאני כותב עכשיו בעזרת הכחלה ולחיצה על כפתןר ימני והעתקה לפנקס הרשימות את מה שכתוב מתחת לקו --------------- <htm> <TITLE>האתר שלי</TITLE> <htm/> שומרים את הקובץ בשם שאנו רוצים למשל a.htm פותחים את הקובץ הזה בעזרת הדפדף בהצלחה

נ ו ע ם

New member
נועם!

אני איתך לאורך כל הדרך... גם אני מאמין שhtml עדיפה ומאוד קלה. נועם.

psa

New member
נועם , תוכל לכתוב בבקשה

את ההגדרות גם באנגלית . חלק מהגדרות הWINDOWS אצלי הן באנגלית. (כמובן שאוכל לתרגם) כמובן, אם אין זו טרחה גדולה מדי. תודה רבה , PSA

נ ו ע ם

New member
גם אני נועם..

אומנם לא כמו נועם 778 אבל אעזור בכל זאת view>> source נועם.

noam778

New member
תיקון קל

לכל מי שמעוניין שיעור ראשון בבניית אתרים פותחים את הדפדף לוחצים על תצוגה >> מקור נפתח פנקס רשימות ולוחצים קובץ>>חדש מעתיקים את מה שאני כותב עכשיו בעזרת הכחלה ולחיצה על כפתןר ימני והעתקה לפנקס הרשימות את מה שכתוב בין הקוים איך מעתיקים.. מעבירים את סמן העכבר מתחת לקו לוחצים וגוררים עד טיפה מעל לקו התחתון (מכחילים את הפקודות) לאחר הכחלה לוחצים כפתור ימני ולוחצים העתק. ניגשים לפנקס הרשימות שפתחנו ולוחצים כפתור ימני והדבק --------------- <htm> <TITLE>האתר שלי</TITLE> <htm/> --------------------- שומרים את הקובץ בשם שאנו רוצים למשל a.htm בספריה נגיד... a פותחים את הקובץ הזה בעזרת הדפדף ומכניסים אותו למועדפים.. אנחנו נבצע שינויים ובניה בשיעור הבא אשמח לענות לשאלות בהצלחה

psa

New member
האם "נקס הרשימות" הכוונה ל...

NOTEPAD? תודה לנועם 778 @ נועם על העזרה של שניכם. PSA

noam778

New member
תיקון קל אבל חשוב ביותר

את השמירה בסוף.. של פנקס הרשימות a.htm בספריה a שומרים כך... קובץ>>שמירה בשם>> ובשמירה בשם בוחרים שמור כסוג.. all file(*.*) ועכשיו בשם הקובץ כותבים a.htm בספריה a סליחה על חוסר הסדר אבל הספקתי בנתיים לרחוץ תאומות להאכיל ולהרדים ולצעוק על הילד הגדול והאישה אז סליחה ובהצלחה...

noam778

New member
שעורי בית לשיעור 1

גילשו לאתרים שונים כולל האתר הזה לחצו על תצוגה>>מקור ונסו למצא את ה - title של האתר.. 1. מה תפקיד של הפקודה title 2. מה מיוחד במבנה שלה. להתראות בשיעור הבאה שלכם נעם

שאלה

ניסיתי, שמרתי ו...יש!!!!! הצלחתי לפתוח אבל כשניסיתי להכין את שעורי הבית.. לתצוגה -מקור שלנו וזה מה שקיבלתי content=´text/html; charset=windows-1255´><script language="JavaScript"> var flagspan=new Array() for(i=0;i<=600;i++){ flagspan=0; } var viewed=new Array() for(i=0;i<=600;i++){ viewed=0; השאלה: האם לא נכנסתי נכון או שכאן אין את ה- title? אני מבינה את תפקידו: ציון כותרת. גם את המיוחד במבנה הבנתי אבל אני לא רואה את זה באתר הזה.. זו פעם ראשונה שאני מתוודעת לתצוגה- מקור... וכבר על כך -
ממתינה לשיעור השני

noam778

New member
לחיה כל הכבוד עם השימוש בכפתור

הימני של העכבר.. חוסך מליון זמן נסי ללמד מורים נוספים להשתמש בו דבר נוסף כל מה שצירפת הן פקודות נילוות לשימוש בוורד.. אנו הרי יעילים חסכוניים והרבה יותר רציניים מבילי.. ועל כך נילמד בשיעור הבא.. אבל אם היית מחפשת קצת יותר טוב היית מוצא את הכותרת יש עוד פטנט טוב למציאת אותיות ומילים בכל מסמך וזה לימוד לוואי... מה רע? אז ככה.. בכל מסמך וורד, דפדף, פנקס רשימות יש תחת.. עריכה>>חיפוש יפתח חלון ושם ניתן להקיש את המילה שאנו רוצים לחפש הקישי title ותמצאי אותו בהצלחה..

אני לא יודעת אם אתה לועג....

אתה חושב שאנשים שמצליחים ליצור דפים יפים כל כך בוורד, לא מכירים את פקודת העתק הדבק, בכפתור הימיני ו/או בסרגל הכלים????. ניסית לעשות את שלימדת אותי..עריכה>>חיפוש>>title ההודעה היתה "החיפוש הסתיים" אבל לא זז רברס. לא מצא.

noam778

New member
ממש לא...

השימוש בכפתור ימני פשוט מצויין נסי שוב לפתוח אתר כל שהוא לגשת למקור ולחפש את ה - titel הפקודה הזו אומנם לא נחוצה כל כך אבל בדרך כלל בכל אתר היא קיימת בגלל תפקידה החשוב (סימון האתר במועדפים)

psa

New member
איך אומרים דףדף באנגלית ,בבקשה

ומצטרפת לשאלה של ריקי ,היכן זה?

ריקי, הדפדפן זה האקספלורר למשל..

או נטסקייפ, תלוי במה את עובדת. אם תסתכלי עכשיו בשורה הראשונה למעלה, תראי: קובץ עריכה תצוגה מועדפים כלים עזרה נכון? הכנסי לתצוגה... ומשם למקור ולהמשך תחזרי להנחייה של נועם

riki amr

New member
דפדף

חיה , פתחתי תצוגה , לחצתי על מקור וקבלתי את ההודעה הבאה : "אין אפשרות לפתוח קובץ זה בפנקס רשימות בשל גודלו . האם ברצונך להשתמש בכתבן לקריאת קובץ זה " מה עושים ???????.

karin a

New member
וופס

בדרך כלל נוצרת בעיה זו כאשר ישנן תמונות רבות מידי, זה קרה לי פעם אחת עם אתר שיש בו כ- 50 תמונות ומשמש כמאגר ,אם כתבת בוורד ראי הצעתי למטה . לשנות את כותרת האתר על ידי שיוני כותרת תחת שמירה בשם אם התוכנה אחרת אזי יש לשנות לא בדפדפן אלא בתוכנת הבנייה עצמה גם כן תחת המקור . וואו פורום המורים הופך לפורום בניית אתרים

karin a

New member
וורד במקביל

רק לידיעה, כאשר שומרים דף אינטרנט בוורד ורוצים לשנות את כותרת האתר כלומר ה title פשוט לאחר בקשת שמירה בשם (ולפני האישור) לוחצים על הכפתור שינוי כותרת כפתור זה מאפשר לתת כותרת אחרת לדף ..... פשוט וקל ... קארין

למעלה