שיעור 3 באזרחות. והיום, פרופ גליקסון.

שיעור 3 באזרחות. והיום, פרופ גליקסון.

אתם נדרשים לגלוש לפי השם "פרופ מיכאל גליקסון" בגוגל. אל תקפצו ישר לתשובה אלא תשקיעו 2 דקות בחיפוש. תחשבו שזה חידה (שאלת מיליון הדולר בלעז) ותנסו להתמודד עם זה בעבודה עצמית. אני מתחננת בפניכם - זה ממש שווה חיפוש, ואני אומר לכם אחרי זה (וגם אתם תיראו לבד בעוד כמה שניות). אני רק מבקשת מכם להעתיק את השם בגוגל. ביי, כבר נתראה...

שמתם לב ש"פרופ יוסי גליקסון" ....

גלשתם לחפש את הקרדיולוג פרופ גליקסון - ולא הגעתם בעצמכם ל ר אש החוג לקרימינולוגיה פרופ יוסי גליקסון. האם הסתרתו של פרופ יוסי גליקסון היא מקרית? או שעליתם כאן על "פשעי חברת גוגל" שמסייעת לפשע המאורגן בישראל על ידי הסתרתו של קשר אפשרי (קונספירציה) בין מחלות קצב-לב לבין ראש החוג לקרימינולוגיה בבר-אילן?

יש 2 פרופ גליקסון....

ורק אחד מתקבל בגוגל. השני מופיע רק אחרי דקה שלמה של חיפושים... אם בכלל. כלומר - יש כמה מסקנות... האחד - קונספירציה בתחום מחלות הלב בישראל... בייחוד אצל צעירים.. שתיים - עד כמה אפשר להסתמך על חיפוש קצרצר בגוגל.... ותמשיכו להסיק מסקנות בעצמכם. זה היה שיעור שלישי באזרחות - להזכירכם השיעור הראשון היה עו"ד אורנה לין והשני היה ד"ר אריק בלשר. מרגישים שאתם יודעים יותר אזרחות לאחר השיעורים שלי? כיף...

למעלה