שיעמום+פוטושופ=

ranmor

New member
יפה מאד!

תשקיע בזה קצת יותר, תיישר קווים, תמחק טעויות וזה יהיה הרבה יותר יפה. העיגולים של העיניים לא יצאו טוב כל כך תוסיף קו שחור blurred קצת מסביב לכל עיגול ושיהיה עיגול מושלם... תשנה גם את ההשתקפות בעיניים למשהו לבן יותר אולי.. ותוסיף גם אוזניים!

ranmor

New member
הרבה הרבה יותר טוב!

כל הכבוד! אני מציע להוסיף קצת פרטים לפה... איך קוראים לעיגולים של צבע בעין? רשתית? איך שלא קוראים לזה, צריך לתקן אותם... תשים לב שבעין אמיתי תמיד יש outline כהה יותר אם לא שחור מסביב לרשתית או מה שזה... הנקודות על הפנים מאד מוסיפות!

ranmor

New member
ושכחתי עוד משהו...

תטפל בגבות שנמרחות שם באמצע. וגם נראה לי שזה יראה יותר טוב עם שיער כהה יותר... כמעט שחור..

Lion of Zion

New member
כמה דברים..

בקשר לעיניים, צודק במאת האחוזים, כנ"ל גם על הגבה... ובקשר לפה... שכחתי ממנו בכלל...! לא עבדתי עליו שניה....... תודה רבה על הטיפים... כבר אעלה שיפור נוסף...

bloup

New member
נימרוד... ../images/Emo9.gif

נימרוד מותק............... מה קורה? אממ.. אני בדיוק נכנסתי לפורום לראות מה קורה פה וראיתי אותך ורציתי להגיד לך שזה ממש יפה אתה ילד כישרון
אז תמשיך לעשות הרבה ציורים יפים ... אני אוהבת אותך המון המון המון... *לירון*

ejay

New member
מגניב!

אני תמיד אעדיף ציורים כאלה על פני כל אותם צילומים מעובדים/משועתקים. יש שלושה דברים שזקוקים לשיפור בציור הזה- 1 - טווח הצבעים- הפלטה שלך מאד מוגבלת ונצמדת לגוון אחד של ירוק או גוון אחד של חום. תתפרע קצת. שים לב שבמציאות כמעט לא תמצא גוונים אחידים, תמיד יש וריאציות קטנות של צבע- קצת יותר כחול, קצת יותר אדמדם, וכו´. גם המרקם עצמו אחיד מדי - הכתמים שהוספת הם טאצ´ טוב, אבל יש מקום לעוד כתמים, שומות, קפלי עור עדינים, קמטים וכו´. אין צורך להשתגע עם רמת הפירוט, אבל כדאי לשבור קצת את האחידות במקומות שנראים "ריקים". 2 - התמונה מטושטשת מדי, סובלת ממראה "פוטושופ" קלאסי. נסה לעבוד עם מברשות פחות רכות, ולהשתמש בפרטים חדים יותר במקומות בהם צריך אותם. 3 - התאורה לא מובהקת מספיק- ברגע שאתה מתחיל לצייר אתה צריך להחליט מהם מקורות האור שלך, ולעבוד בהתאם על כל חלק בתמונה. אל תשכח להטיל צללים כשצריך, זה עוזר ליצירת ניגוד גרפי טוב, וגם להגדרת המשטחים והצורות .

למעלה