living in my world So many rights you have, leave your girl-יש לך כ"כ הרבה תירוצים לעזוב את הבחורה שלך But I'm here to hear all your problems, and tell you I understand- אבל אני כאן לשמוע את הבעיות שלך ולהגיד לך שאני מבינה Falling in and out of love with her now -נופלת לאהבה ויוצאת ממנה איתה עכשיו As I watched all I can see is you being with me - ככל שאני מסתכלת,מה שאני יכולה לראות זה אותך איתי I know you feel like a fool- אני יודעת שאתה מרגיש כמו שוטה Being used, paying dues, afraid of your love, then its taken -מנוצל,משלם חובות, פוחד מאהבה advantage of - You don't have to live a life full of strife -אתה לא צריך לחיות חיים עם מלא מריבות Take my hand and I'll be the leader-קח את ידי, ואני אוביל You can depend on -אתה יכול לסמוך על זה Chorus: You could be living in my world -אתה יכול לחיות בעולמי Sharin' my time, being the one -לחלוק את זמני,להיות האחד You stare in the face of love long enough to see-אתה בוהה זמן רב בפניה של האהבה כדי להבין You can be living in my world-אתה יכול לחיות בעולמי You'll never shed another tear -לעולם לא תזיל עוד דימעה And I'll never stop the love-אני לעולם לא אפסיק את האהבה I'll give you all of me -אתן לך הכל ממני With open eyes and ears I can hear your cries -עם עיניים וזרועות פתוחות אני שומעת את הבכי שלך Come from the inside, but baby its alright-מגיע מבפנים ,אבל בייבי זה בסדר You can just let it go I'm your friend -אתה יכול לסלק את זה,אני חברה שלך Sitting here willing to listen oh baby see that -יושבת כאן,מוכנה להקשיב,הו בייבי אתה תראה ש You don't have to live like you do come with me, be my king, -אתה לא צריך לחיות כמו שאתה חי,בוא איתי, תהיה המלך שלי I'll be by your side just let me know what to do -אני אהיה לצידך,רק תיידע אותי מה אתה עושה Only one goal in mind: take your heart, share with mine -מטרה אחת בידי :"לקחת את ליבך ולחלוק עם שלי" Make you believe so you can see that -לגרום לך להאמין,אז אתה יכול לראות ש.. Chorus Only takes one look to see -צריך רק מבט אחד כדי לראות That she's a fool and you should just -שהיא זה סתם ואתה צריך Come with me and I will be all that you need -לבוא איתי, ואני אהיה כל שתזדקק There's no dreams we can't make real- אין חלומות שלא נוכל להגשים And there's no feeling we can't feel I'm just - אין הרגשות שלא נוכל להרגיש,אני רק -מחכה לך, רוצה אותך Wanting you, needing you, dont you know? אתה לא שם לב?!?
Pink - "Catch Me While I'm Sleeping" Dadada dadada Dadada dadada Dadada dadada Dadada dadada How many times have you sat across from me - כמה פעמים היית לצידי And how many times have you told you were leaving (ohhhh) -וכמה פעמים אמרת שאתה עוזב.. I'm not trying to listen - אני לא מנסה להקשיב It was all the same -הכל היה אותו הדבר And Why....(why) -ולמה למה * למה*? Why are you constantly believing that I.. ( I ) -למה אתה מאמין בקביעות שאני.. I could ever give you what you needed (Ohhhh) -אני לעולם לא אוכל לתת לך את מה שאתה צריך Baby baby please don't put your faith in me -בייבי בייבי, בבקשה אל תשים את אמונך בי Don't know what to say -לא יודעת מה לומר Cuz its all a dream to me any...ways -בגלל שהכל בשבילי חלום בכל דרך You can catch me while i'm sleeping on - אתה יכול לתפוס אותי כשאני ישנה While I"m dreaming too -כשאני חולמת גם It's a lonely lonely lonely place for me baby ohh -זה מקום בודד בודד בודד בשבילי בייבי It must get lonely for you too -זה בטח בודד גם בשבילך And people always falling... in and out of love -ואנשים תמיד נופלים אל האהבה ומחוצה לה And It can be pretty painful too - זה יכול להיות מכאיב גם And maybe ohhh maybe I'm just not strong enough Sad but true -ואולי, אולי, אנילא חזקה מספיק, עצוב אך נכון So tell me why I see you(Ohhh) -אז תגיד לי מדוע אני רואה אותך You can catch me while i'm sleeping on -אתה יכול לתפוס אותי כשאני ישנה Maybe while I'm dreaming too -אולי גם כשאני חולמת It's a lonely lonely lonely place for me baby ohh -זה מקום בודד בודד בודד בשבילי בייבי It must get lonely for you too -זה בטח בודד גם בשבילך (Catch Me When) So catch me While I'm sleeping -אז תתפוס אותי כשאני ישנה (I'm in my dreams) Catch me when I fall asleep - כשאני ישנה.. When I'm dreaming too -כשאני חולמת גם So catch me while I'm sleeping Ohhh Yeahhh Catch me while I'm sleepin on Its a lonely lonely... babe... (chorus repeated til end)
יש דבר כזה , ניתוח, טיפול, וואט אבר, שלוקחים ביצית *שלי* ואת הביצית של פינק.. והופכים אחת מהן לזרע, ואז אפשר להכנס ככה להריון משתי ביציות ) אפשר להביא רק בת, בן לא יצא מזה .. אם פינק תרצה בן, נביא אותך לאורגייה משותפת ) בתור בחורה שהיא לא בדיוק סטרייטית שמעתי על העיניין...חחחח
שומעת מזרחית,אבל .... דחף, צורך... ררר עד שאמצא אותך לא אהיה שקט גם אם אצטרך לעבור חצי עולם עד שאמצא אותך לא אהיה שליו אחפש עד שאגיע אל האושר המושלם הו למה אלוהים אני רוצה את זאת שאיננה ואם זאת שלידי אני מרגיש כבול ולמה אלוהים אני רחוק ממנה מזאת שתגלה לי את גן העדן הנעול עד שאמצא אותך לא אהיה שליו גם אם אצטרך לעבור את החיים עד שאמצא אותך משהו בלב מתפורר לי בגופי ומרסק אותי בפנים הו למה אלוהים אני רוצה את זאת שאיננה ואם זאת שלידי אני מרגיש כבול ולמה אלוהים אני רחוק ממנה מזאת שתגלה לי את גן העדן הנעול
טרילילי טרללה טריליייייייייייייייייייייייייייי חחחח חזר לו מצב הרוח וקיפץ אל תוך ליבי ) האהבהההההההההההההההההההההההההההההההההההה האהבה זה דבר כ"כ מטורף !! לעולם לא מבינה את איך שאמורה להרגיש, האם זאת אהבה אמיתית? חה חה חה לה לה לה ) יום קסום !!