../images/Emo132.gif כשמשעמם ../images/Emo132.gif
30 דברים למשועממים . 1. ללכת מטר מהמחשב, ולחזור 30 פעמים. 2. לצלם את הראש שלך במכונת הצילום. 3. להתקשר לשכנה ולנתק. 4. לשלוח לשכן פיצה. 5. לרדת לשכנים, לידפוק בדלת, ולברוח (!) 6. לכבות ולהדליק את האור. 7. לימצוא משהו תקין, ולשבור אותו. 8. לנסות לתקן אותו. 9. לספור עד 100. 10. לשגע את החברים ב- icQ עם הודעות שרשרת. 11. לצבוע את הכלב שלכם בצבעי גועש. 12. לנסות לחפש אבק מתחת למיטה.. גם ככה משעמם לכם... 13. לחשב כמה סוכריות אפשר ליקנות ב- 12,000,798 ש''ח. 14. ליראות את התוכנית לרדת בגדול, ולנסות לדמיין, מה הייתי עושה אם גם אני הייתי כזה !? 15. להיתקשר לחבר שלך, ולהיתחזות למוכר עתיקות, ולנסות למכור לו חפץ.. 16. לנסות לדעת בעל- פה את השיר: שרה שרה שיר שמח. 17. לידפוק את הראש במסך. 18. להיתקשר לסתם אנשים, ולנסות לנהל איתם שיחה. 19. להיכנס למעלית (אם אין לא חשוב..) להפיל שטר של 20 ש''ח, ולחקות עד שמישהו ייכנס למעלית, ברגע שמישהו ירים את השטר, תצעק: "היי, זה שלי" ! 20. להכין עוגיות. 21. לנסות להבין למה התחלתם ליקרוא את זה..? 22. ליקרוא את המדריך עוד פעם.. עד שיימאס... 23. ליראות את הסימפסונים, ולחשוב, למה הם צהובים ואני לא ?! 24. לנסות לגלות האם האור במקרר באמת נכבה כסוגרים אותו..? 25. להיתקשר למישהו ב 3 בלילה ולילחוש: שלום, היי מה קורה... 26. להיתקשר אליו שוב, ולילחוש: רוצה ליהיות חבר שלי? 27. לשאול את עצמך שאלות דביליות כמו: למה העננים לא שחורים? 28. לצעוק ב- 2 בלילה: "אני משוגע, אני מטומטם.." 29. ללכת מהמחשב למקרר, ליראות שכלום לא השתנה, ולחזור. 30. יאללה להתחיל לספור כבשים .