שיערה‏ ‏שגודלת‏ ‏הפוך‏?‏

benpual

New member
שיערה‏ ‏שגודלת‏ ‏הפוך‏?‏

לפני‏ ‏כמה‏ ‏שנים‏ ‏הגעתי‏ ‏פעם‏ ‏ראשונה‏ ‏לבית‏ ‏חולים‏ ‏על‏ ‏כאבים‏ ‏בעצם‏ ‏הזנב,‏ ‏הרופא‏ ‏אמר‏ ‏שזה‏ ‏מוגלה‏ ‏שנוצרת‏ ‏עקב‏ ‏שיערה‏ ‏שגודלת‏ ‏הפוך‏ ‏באזור,‏ ‏אז‏ ‏מה‏ ‏שקורה‏ ‏זה‏ ‏שכל‏ ‏שנה‏ ‏וחצי‏ ‏מאותו‏ ‏רגע‏ ‏אני‏ ‏עובר‏ ‏ניקוז‏ ‏של‏ ‏המוגלה‏ ‏וזה‏ ‏משביתה‏ ‏אותי,‏ ‏קודם‏ ‏כל‏ ‏אם‏ ‏אפשר‏ ‏הסבר‏ ‏על‏ ‏התופעה,‏ ‏קצת‏ ‏מידע‏ ‏ותמונות‏ ‏אם‏ ‏יש,‏ ‏והאם‏ ‏יש‏ ‏פתרון‏ ‏לדבר‏ ‏הזה,‏ ‏ואם‏ ‏יש‏ ‏פתרון‏ ‏לזה‏ ‏לאנשים‏ ‏עם‏ ‏קילואידים‏?‏

benpual

New member
אני שם לב שאחד המנהלים פה עכשיו....

אז אני ישאל לפני שתענה על השאלה שלי היום הייתי אצל הרופא והוא הפנה אותי לאיכילוב כדאי לעשות ניתוח עם הרדמה , אפשר הסבר על הניתוח מבחינת איזה הרדמה , מה עושים , והאם זה מסוכן לחולי קילואיד? ובנוסף לכך כמו השאלה הקודמת , מהי הזיהום הזה , ואם יש אפשרות להפנות אותי לתמונות על התופעה הזאת?

הרדמה

אנא פנה לרופא שהפנה אותך לניתוח, קלואיד אינו מהווה סיכון מבחינת ניתוח/הרדמה. חפש בGOOGLE תמצא שפע של תמונות... בברכה

ניקוז מוגלה

שלום סביר להניח שהבעיה שאתה סובל ממנה הינה סינוס פילונידאלי, במידה וכן ישנם מספר סוגי ניתוחים החל בניקוז פשוט וכלה בכריתה נרחבת של הסינוס ומיטתו. כל מקרה לגופו, מכיוון שאין ביכולתי לדעת באם זו הבעיה מומלץ לפנות לרופא שהפנה אותך לניתוח. בנוגע לקלואיד - יתכן וישנה בעיה בהחלמה או ריפוי פצע, זה בהחלט רלוונטי לגבי ניתוחים מסוג זה, שוב- מומלץ לעדכן את המנתח כך תוכל לקבל טיפול והסבר ממצה לפני שיבוצע הניתוח. בברכה

למעלה