שיערות בידיים

שיערות בידיים

לפי דעתכם..
אתם חושבים שעדיף שכולן כולל כולן יורידו שיערות?
ואם תיפגשו בחורה עם שיערות בידיים? אבל כן מטפחת את עצמה..

לדוג' אני , באמת שאני שומרת על עצמי אבל בחיים לא הורדתי שיערות בידיים, זה עד כדי כך נורא?
אני לאט לאט מתביישת בשיערות בידיים שלי, אבל אין לי תאומץ להוריד.

מה אתם אומרים?

nettus

New member
שלום אילנה

אני בת 25 בחיים שלי לא הורדתי שערות בידיים, וגם ברגליים אני מורידה עד הברך
השאלה כמה זה נורא מבחינתך, עם זה ממש מפריע לך אז תורידי, אבל ברגע שתתחילי יהיה לך קשה הרבה יותר להפסיק את זה, כי השערות יהיו עבות יותר ויותר בולטות, אבל זה החלטה שלך, אני מכירה הרבה בנות שלא מורידות בידיים

Mooa-Numi

New member
תתייעצי עם אנשים מסביבתך

אני לא חושבת שהמחשבה על שיערות בידיים היא נוראית, כי יש בנות שיש להן שערות שקופות ומי ישמע.
אני הייתי מורידה כי לי היה ממש שיער וזה הציק לי. הייתי עושה שעווה פעם בכמה חודשים ועכשיו אני עושה אינפרא ויש לי שערות שקופות ולא אכפת לי.

תשאלי בחור ובחורה והם יגידו לך כמה זה נורא.

Maldini Girl

New member
זה ממש לא נורא

יש בנות שזה לא מפריע להן- וזה הכי חשוב. שלא יפריע לך בעצמך. אני במשך שנים לא הורדתי, ובאיזשהו שלב התחיל להפריע לי אז אני מורידה- עם סכין, ומורחת אחרי זה קרם. בהתחלה עשה קצת פצעים, היום אין שום בעיה ולשיער לוקח הרבה זמן לצמוח מחדש.
אבל באופן כללי אני מכירה הרבה בנות שלא מורידות וזה לא מפריע לאף אחד.

baraline

New member
אני לדוגמה כן מורידה שערות בידיים

אבל זה באמת תלוי איך המצב שם... לי היו שערות שחורות וארוכות אז זה הפריע לי, אבל יש לי הרבה חברות שיש להן שערות בלונדיניות ואז זה פחות בעיתי...
העניין הוא שאנחנו חיים בעולם שצ'יק צ'ק אפשר להוריד שערות ולא צריך לעשות מזה סיפור! אני מורידה אותן עם המכשיר ME של סינרון והוא אחלה... טיפול בידיים לא לוקח כל כך הרבה זמן ותוך 6-7 טיפולים את כבר רואה שצומח פחות שיער. לדעתי אם את כל כך מתבאסת מהשערות - תורידי. זה באמת כלום מאמץ.

למעלה