שיער! איך עושים אותו כזה יפה?

למבי

New member
שיער! איך עושים אותו כזה יפה?

ניסיתי עם כותש שום אבל יוצאים לי רק קוצים קצרצרים שנדבקים בגוש.... נחשים דקיקים זו עבודת פרך... יש איזה טריק שאני לא יודעת? כולן שם בפורום השני מרביצות תסרוקות... מה זה? איך זה? קצת רעיונות! אני מתה לעשות סדנה אבל אין לי פה איפה שאני גרה - רק קישוט עוגות בסיסי של ווילטון... מבאס! אולי בביקור הבא שלי בארץ....

lzabari

New member
אז ככה

יש כותש שום מפלסטיק מתברג ולא זה הרגיל מאלומיניום ויש לו מיכל כך שאפשר לשים בו הרבה בצק סוכר ולמקצועיים יש את האקדח בצק סוכר

שאלה בקשר לאקדח

קניתי בארה"ב עכשיו משהו שנראה כמו אקדח כזה אבל הוא נראה סתם כמו צעצוע (זה היה במחלקת הפימו), משתמשים בזה גם לבצק סוכר? זה נמצא בתמונה המצורפת בצד שמאל איפה שהציוד לעוגות (כן קניתי מלאן דברים.... אפשר לראות ה-כ-ל בבלוג שלי, לא להיבהל
), בקיצור אתם רואים שם כזה משהו ארוך כסוף באריזה כחולה מתחת למערוך ולספוג מבצבץ עם דיסקיות קטנות כאלה? טוב, קשה לראות אבל לזה הכוונה? זה שימושי לעוד דברים חוץ משיער?

net the jet

New member
תתחדשי על השלל. אני יודעת שבנות משתמשות בזה

רק לא לשכוח להוסיף מרגרינה לבצק שיעזור לזה לצאת בקלות. אני לא יודעת עם איזה צורות זה מגיע, לאקדח של הבצק סוכר יש די הרבה דיסקיות עם כל מיני חורים שיצירה של כל מיני דברים.

תודה

אני אנסה את זה, יש שם הרבה צורות אבל לא הצלחתי לחשוב על רעיונות לשימוש חוץ משיער...... מתכננת עוגת יום הולדת לחברה עוד שבועיים אז אני חוזרת לעניינים איזה כיף! לא הייתי כאן מלאן זמן! (אבל יש לי תירוץ טוב - בגלל הנסיעה שלי!).

net the jet

New member
אני עושה ידנית../images/Emo8.gif מגלגלת נחשים דקים ושמה

כל אחד במקום, ככה "מעצבת" את התסרוקת.

net the jet

New member
ממש לא נורא, זה לא לוקח הרבה זמן, ויש הרבה

פחות שיער, אני שמה אחת ליד השניה, לפעמים אם זה שיער אורך לבנות ואני רוצה מראה של "מדורג" אז אני עושה שכבה שניה פה ושם יותר קצר... אבל זה באמת לא לוקח הרבה זמן.

memko

New member
אני עושה עם כותש שום רגיש, וממש אין בעיה.

הנחשים הארוכים יוצאים יופי, ולא נדבקים בכלל. מוזר.

הכי יפה שער מפוסל ידנית

אבל אין ספק שהאקדח שימושי ומוציא שער נהדר. אני משתמשת בו לבראץ, ברבי, נסיכות דיסני וכו'.

למעלה