שיער בעייתי קצת

SOF1010

New member
שיער בעייתי קצת

היי לפני חודשיים בערך צבעתי את השיער... ומאז, למרות שתמיד היה לי שיער מעצבן, השיער קצת יבש כזה עדיף שאני לא אפתח את הקוקו כי הוא כבר לא יהיה אחיד כזה אלא טיפה נפוח, בעיקר בקצוות... כאילו לקחו את המברשת של המטאטא והדביקו לראש שלי חחח... הוא לא תלתלים חזק, יותר גלי-מטולטל... יש למישהו המלצה על כל תכשיר לשיער? שמפו- מסויים/קרמים/מסיכה... מה שתרצו. תודה רבה:)

אכן שיער קצת בעייתי

שיער דק (ממה שרואים בתמונה) השיער יפה אך כנראה שמת הרבה מי חמצן(בהנחה שצבעת בבית) את צריכה להשתמש במוס לשיער (ג'ל טוב לתלתלים שאני יכול לברר את שמו או להיזכר בשמו אחד משניהם הבקבוק בצבע אדום אם אזכר אכתוב לך את שמו אם לא אני יברר לך ) מסיכה לא כל כך הייתי ממליץ לך כי יש לך שיער דק (שוב פעם ממה שרואים בתמונה) ואם השיער נורא יבש את יכולה להשתמש בכמה טיפות של שמן אוריינטלי או שמן פשתן או שמן מרוקאי כמה טיפות ואך ורק בקצוות (אם השיער שלך לא שומני בקרקפת את יכולה להשתמש בו על כל השיער ולא לשים הרבה) או את רוצה שהשיער יאבד מהנפח שלו קצת תשתמשי במרכך שיער ואל תשתפי אותו לגמרי לגמרי (תשטפי טוב אבל לא לגמרי ) חתימה טובה אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

למעלה