שיער דליל.. ניסתי את מה שרשום פה

s0p3rsa1yan

New member
שיער דליל.. ניסתי את מה שרשום פה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1127&msgid=86762714 אבל שמתי לב עכשיו רק שהשתמשתי בשמפו שהוא גם קונדישינר(מרכך) ורשום בפוסט שאסור להשתמש בקונדישינר על הקרקפת כי זה יגרום לנשירה ויחליש תקרקפת.. השתמשתי ב Herbal essences עם תמציות קוקוס וסחלבים, נראה לכם שלא הייתי אמור להשתמש בזה? יכול להיות שזה יגרום לי לנשירה? אה ולא ניסתי את כל הדברים שרשומים שם.. ניסתי שמן קיק, וחלמון ביצה בימים האחרונים ולאחריהם שמתי תשמפו הזה , עד עכשיו ששמתי לב שהוא גם מרכך בעצם. אבל הייתי משתמש בו במשך הרבה זמן.. בו ובעוד כל מיני שמפויים שהיו בבית שחלק מהם גם מרכך+שמפו. יש איזה שמפו שאתם ממליצים עליו?

לא לשטוף שיער

לשטוף שער לא יותר מפעמים בשבוע רק במים לא שמפו ,ולהתחיל לקחת כמוסות אבץ zinc לחיזוק שורשי השער תבדוק גם תזונה דלילות שער מצביעה על בעיה פנימית וגם תורשתית ניתן לעשות גם מסכה לשער פעמים בשבוע חלמון ביצה שמן זית ולמרוח על הקרקפת לחצי שעה לא להיחשף לשמש שלא תיהיה לך חביתה על הראש

s0p3rsa1yan

New member
את מתכוונת לשטוף עם

מים פעמיים בשבוע.. ובשאר הפעמים עם שמפו? ובקשר לשמן זית.. קראתי משהו שמישהו רשם שזה יכול להועיל אבל גם יכול להזיק.. מכיוון שלפי הדת רק אם השמן זה מזיתים שבצמרת העץ שיובשו או משהו כזה.. אם הם לא מצמרת העץ הם יכול לגרום לנשירה.. ולו זה גרם לנשירה. אני אוכל פירות וירקות.. לא כל יום.. אבל אוכל בד"כ.

עוז46

New member
זה מזכיר לי

כשהאשה באה לרב לשאול רבי יש לי כבר 11 ילדים, מה לעשות, מספיק, לשתות מיץ תפוזים עונה הרב אבל רבי, שואלת האשה, לפני או אחרי? בימקום עונה הרב.

s0p3rsa1yan

New member
אני לא אמרתי שאני מאמין בזה.

אבל זאת הסיבה שבגללה אנשים אומרים לשים שמן זית, כי זה רשום איפה שהוא בספרי הדת.. אבל שוכחים לציין את כל מה שרשום: שצריך שהשמן יהיה מראש העץ. אבל לא אמרתי שגם אני לא מאמין - זה אבל שווה ניסיון, לא?! כשהרפואה נכשלת, לאן אנשים פונים?

למעלה