שיער המלבין בן לילה מפחד....
.....

TAINTED SAINT

New member
שיער המלבין בן לילה מפחד....../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif.....

אמונה טפלה ? או שיש בסיס מדעי\רפואי לתופעה ? מלבין רק שיער הראש ? או גם דרומה משם ? מי ראה ? מי חווה ? מיאמוטו,עכשיו חסר לך לנסות ולהתחמק.... [איך היתה הבגרות במתמטיקה ? ] TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
אחלה תגובות,בחיי....../images/Emo3.gif

אז ככה,לפי מחקרים רפואים אין דבר כזה באמת,יש תהליך של השיער המחליף צבעו לאפור-לבן,ומצב רפואי הגורם לאובדן שיער מהיר-במיוחד שיער בעל פיגמנטציה,כך שהתהליך איננו מתרחש "בן לילה",אך אנשים לא נוטים לשים לב לתהליך ההדרגתי,הם מבחינים "בתוצאה" בפתאומיות,ולכן הם נוטים להאמין לאמונה הטפלה הזאת. שיער כן מלבין כתוצאה מחרדה,טראומה,אנמיה ועוד מגוון סיבות רפואיות,אך לא בן לילה אחד. הדמות ההיסטורית המפורסמת ביותר שנטען כי שיערה הלבין בן לילה-מרי אנטואנט בלילה לפני הוצאתה להורג.... http://chemistry.about.com/od/chemistryfaqs/f/whiteovernight.htm http://www.webmd.com/content/article/122/114949.htm?pagenumber=2 ממש תודה לכל אלו שהשתתפו בשרשור ההיסטורי הזה
TAINTED SAINT

miyamoto

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לענות ושמתי לב שכבר ענית בעצמך, מה עוד נותר לעשות? הבגרות במתמטיקה היתה בדיחה.

TAINTED SAINT

New member
תספר את זה בהזדמנות לאוסנת....../images/Emo9.gif

במחשבה שניה.... אולי לא כדאי.... אם אוסנת חוזרת....סויה...
TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
מי ? לאסי,או אוסנת ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אני אישית בעד שאוסנת תחזור,מפני שסויה עכשיו עברה משבר זהות חדש והיא טוענת שהיא
[חתולה עם ראש כחול ? ],ואם לאסי תחזור [
כלבה עם פוטנציאל להפוך לברביקיו נהדר....],היא עלולה להתחיל לרדוף אחרי סויה וישברו כל מיני דברים בפורום,וגם יהיה מלא רעש,ותלונות מהשכנים.... אוסנת שובי הביתה..... אופס,אוסנת חוזרת=הסקסית חוזרת=סויה מתאבדת.... רבים הלבטים בלב איש..... שיערות ערוותי סומרות מהמחשבה על שעלול להתרחש כאן.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
שלום רב לך אדוני...מיאוו ../images/Emo108.gif

שמעתי שאתה מגדל חתול יפני... רציתי לשאול האם הוא "בנוי לקשר"?. תודה.

TAINTED SAINT

New member
"שלום רב לך אדוני...מיאוו../images/Emo108.gifסויה 1" ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

זה היה נסיון להצחיק ? נסיון לומר לי משהוא שנון בצורה בלתי רגילה עד כי לא הצלחתי לרדת לעומקו ? ! החתול היפני שאני מגדל מסורס,ואת יודעת את זה מצוין,אבל גם אם לא היה,ספק רב לי אם היה מתחשמק לו עלייך.... אם יש לך משהוא לומר לי במשור האישי,חושבני כי המסנג'ר והאיסיקיו יהיו המקום להעברת מסר שכזה,ולא הפורום.... אז החתול שלי לא בנוי לקשר,ואם הוא היה אך מטאפורה,והשאלה היתה מכוונת בעקיפין אליי,אז תשובתי מאוד פשוטה-אני לא בנוי לקשר עם כאלו שמסימות משפטים ב"מיאוו"..... ערב נעים גם לך,יחום קל ונעים... TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
להקיסרית1 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

תמיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAINTED SAINT

למעלה