שיער ישר יבש ופגום - איזה קרם יכול לעזור ?

waveguide

New member
שיער ישר יבש ופגום - איזה קרם יכול לעזור ?

שלום, לאחרונה יש לי שיער נורא יבש, ורציתי לשאול האם קיים איזה קרם נגד הבעיה. פעם הספר שלי שם לי קרם אחרי התספורת והשיער לא היה דביק והרגיש רך וטבעי. אבל אז לא היתה לי את הבעיה, ולכן לא התעניינתי מה זה היה. האם תוכלו להמליץ על קרמים לשיער פגום, ישר ולא צבוע ? שירגיש רך אחרי הקרם? תודה רבה!

nickey

New member
והשאלות הרגילות:

עם איזה שמפו+מרכך את חופפת? האם את משתדלת להוציא את שרידי המרכך מהשיער? את נותנת למרכך מספיק זמן על השיער בכדי שיפעל? (נגיד דקה שתיים) רצוי להשתמש במסיכות שמתאימות לשיער יבש. אם אהבת את הקרם שהספר שם לך, שווה לך לשאול אותו מה זה היה ולקנות אם את רוצה, כמובן

waveguide

New member
אני משתמשת בהד- אנד- שולדרס שבא יחד עם המרכך

תודה, אני משתמשת בהד- אנד- שולדרס שבא יחד עם המרכך. בעצמם כבר מעל 6 שנים אני משתמשת בהד- אנד- שולדרס, ולא היו בעיות... נראה לי שמזג האויר או הלחץ או הים הורסים לי את השיער. אכן רציתי לשאול את הספר שלי לגבי הקרם ועברתי במספרה אבל היא נסגרה - לצערי... אני אפילו לא יודעת מה קרה... לכן שאלתי להמלצות לקרם שיער כאן בפורום - אולי אצליח למצוא משהו מתאים מהניסיון של אחרים? אודה מאוד להמלצות ...

nickey

New member
הד אנד שולדרס

מיועד לשיער עם קשקשים. האם יש לך קשקשים? במידה ולא - אני מציעה לך שתנסי שמפו אחר שמיועד לשיער יבש/פגום/צבוע (אפילו שאין לך שיער צבוע הוא נחשב לפגום) ולהמלצה אישית אני ממליצה על הבקבוק הורוד או הכחול מטאלי של DOVE, שניהם מעולים, אבל הכחול מיועד לשיער פגום במיוחד. אם אהבת את הספר, שווה לך ביותר לבדוק ולברר לאן הוא עבר. ובינגו - אמרת את התשובה בעצמך: הים! הוא נחשב לאחד הגורמים שפוגעים במיוחד בשיער, בעיקר כזה שלא מטופל נכון. אני כמעט ולא משתמשת בקרמים, בעיקר בספריי הסיליקון של מישל מרסייה ובשמן פשתן של חברת MY WAY שניתן להשיג אותה במס' מועט של מספרות.

waveguide

New member
הספר

"אם אהבת את הספר, שווה לך ביותר לבדוק ולברר לאן הוא עבר" תודה nickey ! אני אהבתי יותר את הקרם שלו מאשר את הספר
אני פוחדת להחליף שמפו - אולי הקסקסים יחזרו? כרגע אין לי אבל נראה לי שזה בזכות ההד אנד שולדרס...

nickey

New member
אז אם אהבת את הקרם

שווה לך לחפש את הספר ולשאול אותו במה הוא השתמש
ולגבי השמפו, זה מזכיר לי בדיחה. אסקימואי אחד פגש אסקימואי אחר שישב ליד חור בקרח והחזיק בידיו חכה שהחוט השתלשל פנימה. הראשון שאל את השני מה הוא עושה, השני השיב שהוא דג לוויתנים. התפלא מאוד הראשון ואמר שהרי אין לוויתנים באזור זה. ענה לו השני שברור, הוא דג את כולם
וההסבר הוא - אם אין קשקשים, אין סיבה להשתמש בשמפו זה. תחליפי בלי חשש

קרם שיער של dave

אני ממליצה עליו מאודד!.... לגבי קשרים אני ממליצה על דוקטור פישר. לגבי צורה אני ממליצה על נטורל פורמולה הברבוק הפלסטיק הירוק.....

waveguide

New member
Dave?

תודה על ההמלצות! אבל אני לא מכירה את החברה... האם תוכלי בבקשה לשלוח לינק או תמונה מהאינטרנט? ניסיתי לחפש בגוגל וזה נותן לי כל מיני בחורים בשם Dave

פסיידר אני פגה....העיקר שהבנתם

לא ממש התיחסתי מעולם למה שכתוב..ידעתי שזה דאב,לגבי איך שזה כתוב לא ממש עניין חחחח...בכל מקרה אחלה קרם...השתמשתי בו מספר פעמים והיתי מרוצה..היום אני לא שמה קרם בבוקר בכלל,אבל אם כבר קרם אז של דאב

nickey

New member
אגב, איפה קרמי דאב

נמכרים? לא זוכרת שראיתי כאלה בסופר פארם..

בטח שיש בסופרפארם.....

ובמשביר גם.....זה בקבוקים בינוניים כאלו,לא גדולים במיוחד....אני זוכרת שיש שם...

ירדנעע1

New member
D: עוזרת

השמפו והמעצב של ד"ר פישר עם הצמחי מרפא מצויינים. ואני בטוחה שיש לשיער כמו שלך.אני קניתי לשיער יבש וצבוע. היה לי שיער בדיוק ככה. יבש נורא,קש כזה,חסר ברק. עשית קצוות והשתמשתי בשמפו הזה ועכשיוהוא כבר ממש ממש ממש לא יבש ויש לו ברק טבעי ויפה:)

למעלה