שיער לבן...

שיער לבן...

יש למישהו מושג איך לגרום לשיערך להפוך לבן טהור כמו זה שבתמונה? אם יש לכם מושג איך להפוך שיער חום כהה ללבן טהור - ואולי גם לעזור לי עם האיפור של הפנים (השחור - אבל זה כבר לא משנה) אני מאוד אודה לכם אם תתרמו לי מחוכמתכם...
ד"א אני מתכוון לבוא בערך ככה לדבר הבא...

ספריי?

תנסה שילוב של ספריי כסף וספריי קצף. אגב, בקשר לפנים- תדאג שהאיפור השחור לא יחסום את הנקבוביות, כי גם ייקח לך הרבה זמן להוריד אותו, וגם יהיה חם ותזיע, וכל השילוב הזה ממש רע לנקבוביות, ויעשה לך כאלה חצ´קנים מוגלתיים, שייקח שבועות עד שיעברו לגמריי

את מבינה בדברים כאלה?

איך אני גורם לאיפור לא לחדור לנקבוביות (או לא לחסום...) ספריי כסף וקצף? מה ?

כן

הספריי הייתה הצעה from the top of my head הקשר לאיפור *כל* איפור חודר לנקבוביות. השאלה היא כמה נזק זה עושה, וזה כבר תלוי האיפור עצמו ובשימוש שנעשה בו. לפניי שמורחים את האיפור, יש לנקות טוב טוב את הפנים אם סבון, מי פנים, וכל הדברים האלה. גם אסור לשכוח קרם לחות טוב. כשאתה אם כל השכבות של איפור (ואין דרך להתחמק מזה אם אתה רוצה כזה שחור), תשתדל לא להזיע (או להזיע כמה שפחות). יש לזכור לא לגרד ולא לבוא במגע ישיר עם הפנים. בזמן ההורדה, יש להוריד את *כל* האיפור, אבל בעדינות כדי לא לגרום נזק לעור. (שילוב של סבון, מטליות לחות, מקלחת, ועוד נורא עוזרים) לאחר שאיפור סולק, יש להעביר עוד מי פנים, ולמרוח קרם לחות חזק במשך כמה ימים. אם יוצאים פצעונים, אסור לפוצץ אותם. במקום זאת עדיף למרוח ג´ל ייבוש מיוחד ולהקפיד על פנים נקיים בעזרת מי פנים במשך היום, ולעבור שוב עם סבון וקרם לפניי השינה. כל אלה מורידים את כמות הנזק למינימום.

אני חושב ש...

אני אשאר עם השיער הלבן בלבד.. סך הכול אני לוחם ואני הולך להילחם עם האיפור הזה - אני הולך להזיע די הרבה - חבל... אבל מה בקשר לשיער? באמת טאלק?

לא

ואתה צריך כמויות מסחריות של טאלק כדיי להגיע לכזה לובן. והוא גם מתפזר סביב הפנים 24\7 (כמו להתיישב על כרית מלאה אבק)

TIS

New member
שב עם חימצון על השיער

שעה שעתיים. זה יעשה לך יופי של שיער לבן...

Damian1

New member
תגובה סופר מאוחרת...

אני לא חושב שהצילום הזה, שימש אי פעם למשחק. לא כל מה שטוב לתמונה, טוב למשחק. בהצלחה.

אה! הבנתי - תודה...

בכל מקרה אני לא מתכוון לאיפור על הפנים... אני רוצה לעשות את השיער שלי ללבן - ולא נראה לי שזה יפריע - יותר מדי - למשחק עם הקרבות והכול... לכן... איך לעזים ולגמלים אני עושה לעצמי שיער לבן ?!

למעלה