שיער לבן

crema61

New member
שיער לבן

אני בת 29.5 עברתי הבהרות צבע , מחליק שיער פעמיים עד 3 בשבוע עשיתי לא מזמן גם תוספות שיער והורדתי .
השיער שלי נהיה דק ודליל

פתאום אני עושה מחליק בשיער ואני רואה לפני שבועיים שערה לבנה מנסה להתאושש מהגילוי, בפעם השנייה שאני עושה מחליק אני מגלה עוד שערה לבנה ולא אפור אלא לבן
והיום גילתי כמה שערות כאלה בכל אורך השערה. כאילו אפילו לא מהשורש בלבד כאילו זה מתפשט..
אני די לחוצה מהעניין , אני עוד לא נשואה, אין לי ילדים ואני בכלל מרגישה ילדה קטנה. מה הקשר שיער שיבה עכשיו?
יכול להיות חסר לי וטימנים בגוף?
אני מגיל 16 צובעת שיער דווקה שחשבתי לפני חודש לעבור לצבע הטבעי שלי חום כהה כדי להבריא את השיער שנושר פתאום מגיע הגילוי המחרידד
זה ממש עושה לי טראומה..
עכשיו בין אם אני רוצה ובין אם לא אני יצטרך להשתעבד לצבע שיער פעם בחודשש אוי ואבוי במקום פעם בכמה חודשים..
והשיער שלי יעלם לגמריי גם ככה אין הרבה כמות
ואני לא אוהבת תוספות שיער זה מרגיש לי מלאכותי

שיער לבן

שלום
&nbsp
ישנן נשים עם שיער לבן מגיל צעיר. לצערנו אין תרופת קסם לעניין. שיער לבן יכול גם לנבוע מלחץ. אם מדובר במספר שיערות קטן יחסית, השעבוד לצבע לא בהכרח יהיה כל חודש וניתן יהיה למשוך מספר חודשים. פתרון נוסף שאולי אפשרי (צריך לבדוק את השיער) הוא לעשות גוונים. פתרון אחר הוא לעשות שטיפה אשר רק מטשטשת את הלבן אך לא בהכרח מעלימה אותו לגמרי והיא דוהה לאחר זמן מה.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

למעלה