שיער מוזר :\

קטקטXD

New member
שיער מוזר :\

השיער שלי ממש יפה ורך בטבעי, אבל ברגע שהוא נחשף לשמש הוא נראה יבש ונורא נפוח. יש משהו שאפשר לעשות כדי שזזה לא יקרה? חוץ מלא לצאת החוצה או ללבוש כובע עם השיער בפנים? קרם לחות לא עוזר ועוד יותר מיבש את השיער. שמן עושה אותו שמנוני וננראה כאילו לא חפפתי תראש שבוע \

אני חושבת ש...

מוס שיער יהיה מעולה....אני משתמשת במוס לפעמים וזה נותן לשיער מראה יפה...בשמש בעיקר

קטקטXD

New member
הכוונה לא שיראה טוב בשמש,

זה פתרון זמני, אני שואלת איך אפשר ומה אפשר לעשות כדי שהשיער לא יראה ככה בשמש תמיד. ומוס דיי מקשה את השיער.אני רוצה שהוא יראה כמו שהוא בלי שמש בשמש. ולא לשים משהו כי זה לא ממש פותר אטת הבעיה, אלא רק מסתיר אותה.

אהההה

עשית הרבה פנים??כי פן שורף את השיער ומייבש אותו.... אם שיערך ארוך אז אני ממליצה לך על תספורת שתתאים לפנים שלך .... אולי זה יעזור איכשהו....אם כל השיער שלך שרוף אז פשוט תחכי שהוא יגדל ותסתפרי....

nickey

New member
תיקון:

קצוות שרופים מטפסים למעלה, אז חייבים לגזוז אותם כדי שיפסיקו לטפס.

זה לא בדיוק תיקון

כתבתי לה פה לחכות שהשיער יגדל ואז להסתפר ושזה כמובן אם היא עושה קצוות פעם בכמה חודשים שאני מאמינה שכמעט כל אחת פה עושה... אם השיער שלה קצר מעל הכתפיים אז מה היא בדיוק תגזור?את כל השיער?קצוות יספיקו ופשוט לחכות שהשיער יגדל בנוסף לעשות קצוות פעם באיזה כמה חודשים ואז להסתפר....

nickey

New member
היה לי שיער קצר,

באזור הכתפיים והכל היה שרוף, לא הייתה לי ברירה והסתפרתי כמו מולי סו, הזו בשיער אדום שעפה מטופ מודל 6... עכשיו יש לי שיער הרבה יותר בריא, כמובן שאני צריכה לגזוז את הקצוות כדי לחדש ולרענן אותו. לקחתי סיכון גדול אבל אני כבר רגילה להסתפר קצר

קטקטXD

New member
"אהההה" לא.

השיער שלי בכלל לא יבש ואין שום קצוות שרופים. הוא רך ונראה יפה אבל בשמש הוא נראה יבש. ונפוח. וזו הבעיה, הוא לא יבש תמיד, יותר נכון בכלל לא. רק בשמש. אני מסתפרת כל חודשיים קצוות.

צודקת...באמת שיער מוזר

אם הוא לא שרוף ורק בשמש הוא נראה שרוף זה מוזר....זה או שהוא שרוף או שהוא לא:S

nickey

New member
כמו שנאמר רבות:

שמן סיליקון. או שמן פשתן, אבל אם את לא אוהבת את התחושה השמנונית, אז תשפריצי שפריץ או שניים על הידיים, תשפשפי ותמרחי רק בשיער ובעיקר בקצוות.

מיכי7

New member
מנסה לעזור../images/Emo13.gif

שמעתי על הרבה תכשירים חדשים (שמפואים, קרמים ועוד) שיש בהם הגנה מפני השמש.. כי בעצם השמש פוגעת בשיער שלנו כמו בכל מקום אחר בגוף, היא מייבשת את השיער ובגלל זה הוא נראה יבש ונפוח. אז אני ממליצה לך לשאול על כזה דבר בסופרפארם ולראות איך הולך.. בהצלחה

קטקטXD

New member
הו! עצה טובה! איך לא חשבתי על זה בעצמי :\

תודה רבה!!!!! המלצה טובה... ***רצה לסופר***

m o r i 1 1 1

New member
קרסטס

ללוריאל ישנה סדרה יוקרתית לטיפוח כל סוגי בשיער (קרסטס) תוכלי לקנות את הסדרה שמונעת נזקי שמש וטיפ מקצועי ממני- קני לך את השמן ותתיזי מעט לפני מפגש עם השמש. מצרפת לינק לקריאה על החומרים.

למעלה