שיער מתולותל - מקורזל

נעמיבב

New member
שיער מתולותל - מקורזל

שלום,

פעם ראשונה בפורום כך שאיני בטוחה אם זה המקום המתאים לשאול את שאלותיי? מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני בעלת שיער מאוד מאוד מתולתל ומקורזל. כשהוא לח הוא מסתדר במעין בקבוקים קטנים וצפופים אך ברגע שמתייבש, השיער תופסים הרבה נפח.
אני מתקשה למצוא ספר שיוכל להתמודד עם השיער שלי וסובלת ממפח נפש לאחר כל ניסיון אצל ספר חדש. הייתי כבר אצל תומר רשף, עליה שמעתי המלצות רבות, אך גם שם - לא הצלחתי להגיע לתוצאה משביעת רצון. מיותר לציין שאחרי כל ניסיון כזה אני נמנעת תקופה ארוכה מלהסתפר. ועכשיו הגיע הרגע שאני חייבת לעשות משהו עם השיער. אז - יש באמתחתכם המלצות על ספרים שיודעים להתמודד עם שיער כזה? מבחינה גאוגרפית - אוכל להגיע לספרים בתחום שבין נהריה - ת"א? חשוב להבהיר שאני מחפשת מישהו שיצליח לגזור את השיער כך שיפחית מהנפח, ובכל זאת יגיע לתספורת צעירה וכיפית (ואולי אני מבקשת יותר מידי משיער כזה?)
ושאלה נוספת - אני אמנם צעירה (עוד לא 30) אבל שיערות לבנות החלו לבצבץ (ואף יותר מזה). אני חוששת נורא לצבוע היות והשיער נוטה להיות יבש (חרף כל הקרמים שאני שמה). מה מומלץ מבחינת צבע עבור שיער כזה? עדיף שטיפה?

תודה רבה מראש (ואולי מכם תבוא ישועתי
)

נעמיבב

New member
ועוד שאלה באותו עניין

האם יש צורת תספורת מומלצת לשיער מעין זה? (מאוד דומה לזה של יוליה פלוטקין, בחלק מתמונותיה) דירוג מסוג מסויים? משהו?
מזכירה רק שמאוד לא אוהבת את מראה ה"אפרו" (או "ג'ופרו")

תודה שוב

תספורת נכונה וטיפול נכון לשיער מתולתל

אני יכול לשמור על פאסון ולתת לך עצות רבות ומגוונות בפורום.(כמו כן יש באפשרותך בחלון החיפוש לראות את העצות הקודמות לשאלות זהות שנתתי לקודמותיך)
אך, לאור ניסיונך הכושל עם מעצבי שיער, אני מעוניין להזמין אותך, לראות פרונטלית את שיערך,
להעניק לך(כמו רבות לפנייך כאן בפורום) מענה הוגן, נכון וראוי לשיער,
*מענה שיתחיל בהדרכה אישית כיצד להבריש את השיער (כולל מברשת נכונה לשערך)
*בחירת הכלים הנכונים וזוויות גזירה המיוחדות לתספורת שיער מתולתל.
*סיום ע"י הדרכה ומכירה של מוצרי טיפוח ועיצוב שיער נכונים לשערך.

עלי לציין שעל מנת לשמר את המראה, את תהי מחויבת לשמור על שגרת טיפוח שיער כפי שציינתי. ותוכלי לראות והבחין את השוני במרקם וצורת השיער לטובה.

בברכה עומר שמעוני.(בעל ניסיון רב מאוד עם מתולתלות).

למעלה