שיער מתולתל!

מישהי1112

New member
שיער מתולתל!

שלום לכולן! אני חדשה פה.. ויש לי בעיה! השיער שלי ארוך ומתולתל... הוא דק ולא כזה נפוח (אולי כי יחסית לשיער מתולתל הוא קצת דליל) בדרך כלל אני שמה עליו קרם לחות לתלתלים ושמה קליפס והוא מתייבש כשהחלק העליון של השיער חלק ומהאמצע בערך קצת לפני, מתולתל. הבנתי שעם דיפיוזר אפשר לעשות תלתלים ממש יפים. וגם עם רולים. אז יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בתוצאה הסופית בין דיפיוזר לרולים (ואיזה רולים, חמים או פשוטים)? 2. יש לי פן אבל אין לי דיפיוזר. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אחד בלי הפן. ועל איזה אתן ממליצות? 3. אני לא משתמשת במוס אלא בקרם לחות לתלתלים מושלמים של פנטן פרו וי - מה המוס עושה?

mirit

New member
מצטרפת לשאלה על הדיפיוזר

היכן ניתן לרכוש את הדיפיוזר בלי הפן? (רק דיפיוזר?) כמה עולה? מישהי 1112- היכן את רוכשת את קרם הלחות פנטן פרו וי? (בקבוק סגול נכון?) נראה לי שסוג השיער שלנו דומה, אבל אני לא מוצאת את הפנטן פרו וי. היכן את קונה? חג שמח!

מישהי1112

New member
הקרם...

זה לא בקבוק סגול... זה בקבוק לבן כמו של השמפו שלהם- אלה שמוכרים בסופר פארם פשוט יש להם כמה סוגים- אז כמו שאמרתי אני משתמשת באחד שרשום עליו "לתלתלים מושלמים" (יש גם לתלתלים טבעיים או משהו כזה).הוא ממש טוב! אני איתו כבר שנה... וחג שמח גם לך!

mirit

New member
לגבי הקרם

רציתי לשאול אותך כמה שאלות לגבי הקרם הזה של פנטן: 1. האם הקרם פנטן פרו וי לתלתלים מושלמים בו את משתמשת, לא גורם לך לנשירה??? 2. האם הקרם הזה שומני והאם הוא נשטף בקלות בחפיפה, או שדרושות כמה חפיפות על מנת שירד? 3. האם הוא מעניק לשיער ברק? 4. את שמה אותו על שיער לח אחרי חפיפה? סורי על השאלות הרבות... פשוט אני מנסה כל פעם קרם אחר, עד שאמצא את הטוב ביותר לשיערי. תודה רבה על הסבלנות !

עונה לך

מה שאני יודעת זה ש.... רולים זה יותר תלתלים שאת יכולה לעשות אותם כשהם עולים למעלה או תלתלים גדולים במיוחד....רולים בד"כ שמים על השיער ומעבירים על הרולים עצמם פן או ספריי...יש עוד כמה דרכים...דיפיוזר אני מבינה שזה לעיצוב תסרוקות יצירת נפח וסלסול..לא השתמשתי בזה מעולם אין לי מושג מה בדיוק ההבדלים ביניהם... יש באינטרנט מליוני אפשרויות לקנות את זה.... http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2979889

זה נשלח לפני שסיימתי:S

הקישור הוא גם לפן וגם לזה...רק דיפיוזר אני מוכנה לחפש... ומוס מעצב את השיער....כלומר אם השיער שלך גלי הוא לא ישנה אותו אבל הוא יעצב לך אותו לגלי יותר יפה....ככה אותו דבר עם תלתלים.... יש מוסים בצבעים והכל....וגם מוסים לתלתלים....אפשר לעשות הרבה עם מוס

מישהי1112

New member
כמה דברים...

1. דבר ראשון תודה! מזל שלא קניתי רולים חח... זה ממש לא הכיוון שאני רוצה. רציתי להשאיר את התלתלים שלי אני אוהבת אותם פשוט שיהיו קצת יותר מעוצבים אבל לא לשנות להם את הצורה. לא הבנתי ממך האם הדיפיוזר באמת יעשה לי את העבודה- נפח אני יודעת שהוא נותן אבל מה לגבי התלתלים עצמם? 2. לגבי מוס- זה עושה את השיער קשה כמו ג'ל? אחרי שהשיער מתייבש יראו ששמתי מוס על השיער כי הוא פשוט לא יזוז (כמו ששמים המון המון המון קרם לשיער) או שהוא יהיה רגיל וסבבה? צריך לשים הרבה מהמוס? תודה רבה:)!

עונה

דיפיוזר הבנתי מסלסל...הוא עושה תלתלים.... תלוי איזה מוס את לוקחת...יש מוסים שיקשו את השיער....לי לדוגמא יש מוס שעושה את השיער נפלא...כמובן שקניתי את המוס בתוספת צבע ככה שהמוס בצבע..אבל הוא לא מקשה לי את השיער ועושה אותו יפה מתמיד.. ולא לא רואים ששמת מוס..ושוב כמובן באיזה מוס את משתמשת...יש ויש... מוס בא כקצף בדרך כלל..זה הכי טוב....לא צריך לשים הרבה בכלל...להעביר פעם פעמיים כזה שיגע בכל השיער זה מספיק...אני שמה מהמוס שלי לא הרבה ...

מישהי1112

New member
על איזה מוס את ממליצה?

השיער שלי צבוע ולכן אני לא רוצה מוס עם צבע... וכמו שציינתי קודם גם לא מוס שיעשה לי את השיער קשה... וכמובן שמוס שמתאים לתלתלים.. תודה! אה ועוד שאלה קטנה קטנה- את הקרם אני שמה על הקצוות בעיקר ובנוסף אני לא שמה על האיזור שקרוב לשורשים... אותו דבר במוס?

*טופים*

מוס של indola אני משתמשת ומרוצה מהם... ומוס שמים על כל השיער

מישהי1112

New member
מצטערת על כל השאלות!! זה לא נגמר!

1. טופים ? ? ? 2. שמים מוס אחרי קרם שיער או רק מוס??

../images/Emo6.gifעונה

טופים זה סתם הקדמה..חחחח עזבי אל תתיחסי....אין לזה קשר לשאלות שלך.. מוס אני לדוגמא לא שמה על קרם...אני שמה רק מוס:Sחחח...אפשר לשים על קרם אבל אני לא רואה טעם

m o r i 1 1 1

New member
תשובה

דיפיוזר - שיטת ייבוש שגורמת לתלתלים להיות מסודרים אחידים ולא נפוחים רולים - גלגול השיער ברולים גורם להם להיות תלתלים חלקים נקרא להם בשמם גלים . רולים צרך לייבש ... רולים חמים מחממים את השיער ובדרך כלל מגלגלים אותם כשהשיער מיובש 80%.גלייז פול מיטשל יעזור לך מאוד .

בשרטי

New member
דפיוזר ושות'...

דפיוזר שמתלבש על כל פן ממוצע עולה כ 60 ש"ח במספרה. רולים בונים תלתל חדש לפי העיצוב והגודל של הרול. הדפיוזר משמר את השיער הטבעי ע"י פיזור אויר שווה לשיער ולא מרוכז. יבוש נכון: כמות יפה של קרם לחות ומריחתו על השיער בצורת גריפהעם האצבעות. אח"כ כדור מכובד של מוס(איזה שבא לכן) וגריפתו על השיער. -ליצירת נפח ייבשי עם הראש כלפי מטה-וסובבי מידי פעם מצד לצד לייבוש מושלם להורדת נפח-ייבשי כשראשך ישר רק מסביב ללא נגיע בשיער. בכל מקרה של תלתלים הפתיחה שלהם רק ביבוש מוחלט. תהנו! רוני

דיפיוזר מנפח את השיער ועוד איך!

נפח של כריסטינה אגילרהS: נפח של פודלS: לא ממליצה.

למעלה