שיער נושר בחפיפה

• פותח הנושא LM87
  • פורסם בתאריך

LM87

New member
שיער נושר בחפיפה

אני גבר. יש לי שיער אורך ואני שם לב לזה שכל פעם כשאני חופף שיער, המקלחת מתמלא בשערות. הכמות שלהם ניראת די גדולה.
השיער על הראש נראה שלם, אין שום איזור מקריח (טפו-טפו), אבל עדיין די מלחיץ לראות את הנשירה הזאת.

אני לא עושה שום דבר מיוחד עם השיער, חוץ מלסרק אותו כל בוקר (וגם שם אני מקבל מסרק מלא בשיער והסירוק די כואב). האם צריך להילחץ? אולי צריך שמפו מיוחד שיחזק את השיער?

נשירה

ממליץ לך לעשות בדיקות דם לבדוק שאין חוסרים. אתה יכול לבקש מרופא משפחה.
באופן טבעי נושרות כ100 שיערות ביום. אם אתה עם שיער אסוף במהלך היום או עם שיער מתולתל, השיערות לא נושרות לרצפה ואז מופיעות ביחד כשאתה שוטף את השיער/מסרק.
אם הסירוק כואב המשמעות שאתה משתמש במסרק/מברשת לא מתאימים ומסרק לא נכון, מה שגם משפיע משמעותית על הנשירה. אתה למעשה תולש לעצמך שיער. שים לב לפתוח קשרים בעדינות (עם הידיים לאט) לפני הסירוק, אפשר גם תוך כדי מקלחת.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

LM87

New member
אני בדרך כלל עם שיער אסוף

יש לי שיער חלק (לא מטולטל). איך בוחרים מסרק נכון שלא יכאיב? אני מנסה לא "לתלוש בכוח", אבל המסרק כל הזמן "נתקע".

מברשת

יש מברשות שיער שמיועדות לתוספות שיער והן עדינות יותר.
&nbsp
בברכה,
עומר שמעוני

LM87

New member
יש לי מסרק פשוט,

כזה שטוח "רגיל". האם צריך גם מברשת?
&nbsp
סליחה אם אני יוצא מפגר, אבל מה ההבל בין מברשת "עגולה":
[URL]http://img1.strawberrynetmedia.com/images/products/14986204109.jpg[/URL]
לבין כזאת שהיא "חצי קשת" :
[URL]http://sales.welldan.co.il/Assets/products/carbn%20oval%20up.jpg[/URL]
&nbsp
&nbsp
ספרתי בבוקר כמה שיערות אני מאבד, יצא לי בסביבות 60 (פולס מינוס 10). אולי יש עוד במהלך היום.

לדעתי אתה צריך לגשת לרופא עור/דרמטולוג

בהקדם.
יתכן שאתה חווה שינויים שניתן לעקב אותם.
בברכה
עומר שמעוני

trilliane

Well-known member
מנהל
קנה wet brush אלה מברשות עדינות שלא קורעות את השיער

dafi50

New member
אתה עושה מסיכות?

יש מסיכות שיכולות לעזור לך. ואם אתה משתמש במרכך זה לפעמים גם מחליש את השיער..
מעבר לזה תברר לגבי תוסף שנקרא HNS שמחזק את השיער (גם את הציפורניים והעור על הדרך אבל זה עניין אחר).
הוא פשוט מעודד ייצור של חומרים שמחזקים את השיער וזה יכול לעזור לך עם הנשירה.
וטיפ נוסף זה לסרק את השיער במקלחת בעדינות כשהוא רטוב, ולא כשהוא יבש ונוטה להישבר.
&nbsp

למעלה