שיער

eran T

New member
שיער ../images/Emo3.gif

לבנים שבפורום, יש לי שיער די ארוך, יחסית, לא משהו של קוקו, עכשיו (אחרי שלא הסתפרתי בערך חודש
) הוא מגיע לי בערך עד הגבות, ואין לי מושג איך לסדר את הקקא הזה, כל הזמן יוצא לי לא משהו... למישו יש המלצה, או איזה חומק, לסדר את השיער הסורר שלי (גם צורה עצמה לא תזיק)
ואני גם רוצה לעשות קצת גוונים עוד מעט, כדאי לי להסתפר או להשאר עוד עם השיער שלי ככה או רק לשפץ טיפה את השיער
תודה

אני לא בן אבל...

לדעתי אתה צריך ללכת על המראה הפרוע... כאילו לשים ג'ל ולעשות קוצים לכול מיני צדדים וככה מאחורי הראש גם.. יהיה טוב אם תשים תמונה שלך...........

O Boy

New member
תעשה ...

קוצים ארוכים ארוכים למעלה ותפזר אותם עם ג'ל לכיוון המראה הפרוע, זה מה זה יפה, גם אני עשיתי ככה לפני שהסתפרתי. אם מתאים לך, תעשה גווני בלונד, אבל הדגש הוא על גוונים ולא על חמצון.

EarthWind

New member
שיער ארוך לבנים זה ממש יפה

לא יודעת איך אתה נראה אבל יש כאלה שזה ממש מתאים להם כדאי לך לעשות גוונים זה מהמם כשהשיער יגדל אפשר לעשות מדורג אבל עכשיו אפשר לשים על כל השיער ג'ל ולסרק לאחור זה ממש יפה או שתעשה תסרוקת של ליאונרדו די קפריו חחח

אוקיי...ואם כבר בקטע של הגוונים אז

הגוונים הטבעיים כבר ממש לא יפים..... תעשה עם אדום או סגול בהיר, זה הכי יפה שיש!!!ולא בקטע הפריקי!!!! אמממ... ליאונרדו דיקפריו?!בעעעעעעעע!!!!!!!!!!

למעלה