שיער

NiR AbR

New member
שיער

היי כולם! מה שלומכם? אני רוצה לשאול משהו לגבי השיער. אני כבר חודשיים ומשהו (אולי שלושה) אחרי הטיפולים והשיער שלי כבר צומח והספקתי לגלח אותו די הרבה פעמים (בשביל שיתחזק וכל זה). בכל זאת זה נראה שהוא דליל בהרבה ממה שהיה קודם... הכימותרפיה יכולה לגרום נזק תמידי לשיער? יכול להיות שהוא אף פעם לא יחזור להיות מה שהיה? אני יודע שזה לא הצרה הכי גדולה עם המחלה הזאת, אבל זה די מטריד אותי בכל מקרה... מה אתם אומרים? איך זה (היה) אצלכם? יש משהו שעוזר לו לגדול מהר או טוב יותר?

לוקח לו זמן

כי זה צומח בהתחלה כמו שיער של תינוק, פלומתי כזה. ואחרי שנה שנתיים הוא לאט חוזר להיות כמו פעם. אצלי גם לפני כן השיער היה דק, אז אחרי כן, עוד יותר. אבל עם הזמן שעובר אני מרגישה איך הוא לאט משתנה גם מבחינת מרקם ועובי וצבע, ואיך עם הזמן יש לי יותר מה לסרק. אני לא יודעת אם יכול להגרם מכימו נזק תמידי, אני יודעת שמהקרנות בהחלט נגרם נזק תמידי. אם השיער חוזר להיות כמו פעם.. יקח גם לי עוד זמן לדעת.

ornusha

New member
היי ניר...

אני גם "חדשה" בעסק ואצלי עברו 4 חודשים מאז שסיימתי טיפולים. השיער אצלי צומח כמו בעבר, ואפילו בריא יותר. הצמיחה הראשונית שלי (שהתחילה כבר בזמן הכימו)הייתה פלומה לבנה כזו, אבל כבר הספקתי להוריד אותה. עכשיו השיער צומח לי מלא ובריא.... אבל אל תדאג- השיער שלך יחזור למה שהוא היה ואפילו יותר בריא. כמו כל דבר שקשור למחלה הזו- סבלנות...

NiR AbR

New member
זה די מהיר

מה שאת מתארת! כיף לך
גם אצלי הצמיחה היתה די מהירה אני חושב, וגם גילחתי מלא פעמים כי זה לא הכי יפה להיות עם הפלומה הזאת... הקטע שעכשיו זה נראה לי דליל יותר ממה שהיה קודם. אנשים אומרים לי שלא ושיש לי "מלא" שיער אבל זה לא מרגיש ככה... זה נראה דליל יותר... :) אני מקווה שיצמח כבר יותר מלא!

הודגיק

New member
ניר , תראה.

אני שנה אחרי הכימוטרפיה , ולא הסתפרתי אפילו פעם 1 . ויש לי היום "כמעט" קוקו ,והשיער שלי חלק על אף שתמיד הוא היה מתולתל , והוא אפילו יותר בהיר מאשר לפני . בכל אופן הצעתי לך היא : תשתולל עם השיער עכשיו , תעשה ראסטות , תשנה גוונים , מואק ומה שלא יהיה ... הודג'יק.

rona39

New member
כנראה אינדוודואלי

היי ניר אני שמונה חודשים אחרי הכימו, השיער צמח, אבל כמו של תינוק. גם לי השיער מעולם לא היה חזק, אבל עכשו הוא מלא אבל דק.ואני עדין קצוצה כי אין אפשרות אחרת. כנראה שצריך סבלנות. לכם הבנים זה קל יותר. שזו תהיה הצרה היחידה שלך. המון בריאות רונית

tsy

New member
תוך שלושה חודשים השיער חזר להיות

כפי שהיה קודם (והיה הרבה). בדיוק באותו צבע ומרקם. אני הולכת עם קצוץ מתוך בחירה שכן הגעתי למסקנה שאחרי שנים עם שיער ארוך, שקצר הרבה יותר מתאים לי. וגם אני משתוללת עם הרבה הרבה צבעים בשיער, דבר שלא עשיתי אף פעם. טל

blg

New member
לא הסתפרתי מאז הסרטן

(שנתיים וחצי) השיער חזר לעצמו תוך כמה חודשים, עכשיו הוא שחור ארוך ומתולתל. נדמה לי שהוא יותר דק אבל מצד שני אולי זה הגיל ולא הסרטן... אתמול נהנתי לראות שהוא כבר חצה את בית השחי באורכו.

thislife

New member
עכשיו טוב (יש שיר כזה, גם)

עברתי כאן הרגע וראיתי את ההודעה שלך בעניין השיער אצלי השיער צמח באמת עדין מאוד כמו שתואר כאן, צמחו לי תלתלים וזה היה מעט מוזר מפני שקודם לכן היה לי שיער חלק אחר כך השיער חזר להיות כמו שהוא (לצערי, כי דווקא מאוד אהבתי את התלתלים), ואפילו יותר טוב הטיפול הכימותרפי עושה את כל מה שהוא עושה, אבל ברגע שהחומרים יוצאים מהגוף, בסוף התהליך הזה, הכל חוזר להיות בריא כמו קודם, ולפחות מהניסיון שלי אני חושב שאפילו יותר טוב אני זוכר שלפני שהתגייסתי באתי לפגוש את הרופא שטיפל בי בילדותי ושאלתי אותו האם עלי להיזהר או אם אני צריך פטור ממשהו לטירונות, מאיזה מאמץ, נגיד, כנראה חשבתי בשביל הכייף לקחת כזה, והוא הבהיר לי שאני בריא לגמרי ללא סייג כאילו אף פעם לא הייתי חולה (זה היה בתום חמש שנות הביקורת) זה מה שרציתי להגיד, כשאתה בריא אתה בריא, זהו, זה עבר ואתה גדול!

למעלה