שיפגע ברכזת שלי קאסם!.

F00D Is G00D

New member
שיפגע ברכזת שלי קאסם!.

כ"כ טיפשה. בניתי פעילות לצפון עם הכל מוכן כולל 2 אחראיים והיא החליטה שלא להוציא לפועל מכיוון שאין לה כוחות לזה... מי שואל אותה?!?!?

נטלי 100

New member
חחחחחחחחח

סליחה לא התכוונתי לצחוק אבל הכותרת שלך הרגה אותי.. מזאת אומרת אין לה כוחות לזה? כוחות למה? להביא ילדים מהצפון? או ללכת לשם? מה הבעיות שלה? פשוט לשבת לה על הראש היא תכנע בסוף! או לשבת ולהסביר כמה שזה חשוב אני בטוחה שהיא תבין (?) גוד לאק

F00D Is G00D

New member
פשוט ככה

אנחנו רוצים לארח יישוב קטן מהצפון. בניתי הכל, מצאתי 2 אחראיים מהצוות והיא החליטה שאין לה כוח להוציא את זה לפועל והיא דורשת שנמצא מבוגר אחראי שייקח את זה על עצמו(ארגון אישור טיולים, הסעות, וציוד מהמועצה האזורית) טיפשה! הנה התוכנייה... http://www.ihudnik.co.nr/a224.doc

נטלי 100

New member
וי באמת כל הכבוד!

למצוא מבוגר אחראי במקומה? אי אפשר להסתדר בלעדייה? אין עוד רכזים קומונרים וכו' אצלכם? אי אפשר להסביר לה שבתור דמות חינוכית היא לא יכולה פתאום להחליט שאין לה כוח איזה מין דמות חינוכית יכולה בכלל להגיד דבר כזה? זה כמו שמדריך חמש דקות לפני הפעולה יגיד שאין לי כוח וילך הביתה.. מזה צריך להיות? איזה מין בן אדם אחראי היא? אפשר לדעת מה אמרת לה ומה היא הגיבה? או שלא אמרת לה כלום?

נטלי 100

New member
וסחטיין על התוכניה

מסודר, עיניני, נשמע ממש מהנה כל הכבוד!! אני ממש מקווה שזה יצא לפועל

yogevb16

New member
שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למישהו יש פה את המיספרים של המד"חים..

זה יותר מסובך ממה שאתה חושב

כמה ילדים אמורים להיות שם? מי יהיו השומרי לילה? מי יהיה הצוות הדרכה? מי ילווה את הצוות הדרכה? צוות טכני... וכו'... ואתה בטוח שהיישוב ייתגייס לעזור בפעילות?

למעלה