שיפודי ממתקים
שלום אשמח אם תוכלי לעזור לי, אני רוצה להכין שיפודי מתקים, בפעם הקודמת שהכנתי גיליתי שמאוד קשה להשחיל את הסוכריות גומי על השיפוד (למרות שהיו מאוד רכים וטריים). האם יש טיפ להשחלה נוחה ומהירה? (ניסיתי לשמן את השיפוד קצת קודם וגם זה לא עזר ויצא מזה שרק נדקרתי כל הזמן...) תודה מראש
שלום אשמח אם תוכלי לעזור לי, אני רוצה להכין שיפודי מתקים, בפעם הקודמת שהכנתי גיליתי שמאוד קשה להשחיל את הסוכריות גומי על השיפוד (למרות שהיו מאוד רכים וטריים). האם יש טיפ להשחלה נוחה ומהירה? (ניסיתי לשמן את השיפוד קצת קודם וגם זה לא עזר ויצא מזה שרק נדקרתי כל הזמן...) תודה מראש