שיפוט של הסביבה

סמית 86

New member
שיפוט של הסביבה

גם אתם מרגישים שאנשים שופטים אתכם בצורה שלילית על זה שאין לכם חבר או חברה? בכל מקום שאני בא, עבודה למשל, שואלים אם יש לי חברה, וכשהתשובה שלילית אני מרגיש שמסתכלים עלי עקום. מתסכל

כאילו לא מספיק הספקות העצמיים שזה מביא לי, אם אני מספיק טוב וזה שאני מרגיש תקוע בשלב בהתפתחות שאחרים כבר עברו מזמן, והדראגה מתי אני כבר מתקדם משם

נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות

matliv

New member
לראייתי

זה בראש שלך לחלוטין.
אתה יודע, יש לנו כבני אדם (וזה כולל אותי, שלא יהיה ספק) נטייה לחשוב שהשמש זורחת לנו מה***.
אתה יודע מה? היא לא. אנשים לא משקיעים כל כך הרבה מחשבה ומאמץ בלנתח אותך. זה מאפיין אותנו, האנשים שחושבים יותר מדי. כיוון שאנחנו כאלו אנחנו מרבים לחשוב גם על אנשים אחרים.
כדאי להבין שאנשים מתעניינים בעצמם. רוב האנשים לא ישקיעו יותר משתי שניות בלחשוב על מצבך. ולגבי אלו שכן, יש שתי אפשרויות - או שזו בחורה יפה שרלוונטי לגביה שאין לך חברה או שזה איזה אפס ואז שייחנק.
אל תטריד את עצמך בלחשוב על מה הם חושבים. אתה צריך להרגיש לא נוח כי אולי הם חושבים משהו? זה נשמע לך סביר? תעשה מה שאתה צריך כדי שיהיה לך טוב. אם זה כולל למצוא זוגיות, לך על זה. אל תשקיע אנרגיה במחשבות סרק.

לא.

בישראל צריך לגדל עור של פיל -בקטע הריגשי של -לא להיפגע מאחרים
ולא להיפגע כשהאחרים חודרים לך לווריד וחוקרים אותך.
&nbsp
זה תהליך... שלומדים אותו... לאורך השנים..
&nbsp
אישית אני שלמה עם עצמי.
וטוב לי במקום שאני נמצא בלי קשר לזוגיות וכו...
&nbsp

jSb1

New member
לפעמים החברה באמת שופטת אחרים.

אנחנו חיים בחברה (האנושית בכלל והישראלית בפרט) שמאוד אוהבת לקטלג ולסדר, ולשפוט ולרמוז.

צריך ללמוד לאט לאט להתעלם מזה, למנף את זה, לקחת את זה למקומות חיוביים.
לא, זה לא קל, אבל זה אפשרי. גם אם זה נראה מאוד מאוד רחוק כרגע. צריך לזכור את האפשרות הזו, לזכור שהיא קיימת.

למעלה