שיפוץ אמבטיה וסלון. עצות והדרכה

hadar315

New member
שיפוץ אמבטיה וסלון. עצות והדרכה

אני פה לראשונה, וצריך עזרה בכמה תחומים. אנחנו, היא ואני, רוצים לערוך שיפוץ כללי בבית. עיקר השיפוץ ייערך בעיקר בשתי מקומות: סלון וחדר אמבטיה-שירותים. שאר הבית יסתפק בסיוד בלבד ובהדבקת רצפות. יש עבודה רבה, שכן בעלי הבית הקודמים ציפו את הקירות בטפטים, ויש לקלף ולעשות שפכטל מחדש. אשתי רוצה גם שפכטל אמריקאי. בסלון אנחנו רוצים לעשות קרניזים עם ספוטים. באמבטיה והשירותים, לעשות הכול מחדש, כולל צנרת. אולו הן השאלות: א. אשמח לקבל עצות לגבי משא ומתן עם הקבלן שיפוצים. ממה צריך להזהר, מה בדיוק יש לכתוב ומה אין לכתוב. ב. עצות לגבי העבודה וטיב העבודה, שמי שלא עשה זאת עד כה לא יודע. למשל, קראתי שצריך לעשות צפוי מסויים על החרסינות בחדר האמבטיה כדי למנוע רטיבות. מה עוד צריך לבדוק ולשים לב? ובכלל,כל עצה, רעיון, הסבת תשומת לב, קשרים עם הקבלן, עם העבודה וכו'. אשמח להעזר בניסיון שלכם. ותודה מראש על הטירחה.

hadar315

New member
ועוד דבר...

איפה יש אתרים שיש בהם בעיקר תמונות של סלונים ואמבטיות. אני רוצה לקבל רעיונות והשראה לצבעים, מראה וצורה. אשמח לקבל קישורים מתאימים.

cobby

New member
אתר טמבור למשחקי גוונים

רצ"ב מצורף לך אתר טמבור שבו את יכולה לייצור הדמייה בצבעים ולראות בכמעט 90% התאמה איך זה יראה

g73

New member
כל מה שצריך לדעת

אשמח אם תיצור קשר לאימל ואתן לך פרטים על מה צריך לדעת לפני חוזה ומה צריך להיות רשום בו וגם רעיונות כללים לגבי השיפוץ.

cobby

New member
תיצרו עימי קשר

בטלפון 0507-551645 ואשמח להיות לכם לעזר

למעלה